Τρέφω το παιδί μου σωστά;

Το Εργαστήρι Συνειδητής Διατροφής σας προσκαλεί στο σεμινάριο γονέων με θέμα τη διατροφή των παιδιών. 

Είμαστε τα μοναδικά πλάσματα που επιλέγουμε τροφή και τρόπο διαβίωσης βλαβερή για τους απογόνους μας. 

Όλο και πιο δύσκολο μας είναι να ξεφύγουμε από τα πρότυπα της τηλεόρασης και να κατευθύνουμε τα παιδιά στις σωστές διατροφικές επιλογές. Οι γονείς βομβαρδίζονται καθημερινά από πληροφορίες – παραπληροφορίες χωρίς ουσιαστική δομή και πολλάκις χωρίς αποτέλεσμα!

Πόσο δύσκολο είναι τελικά για τη μαμά να γεμίζει αυτό το μικρό πιατάκι καθημερινά με ένα θρεπτικό φαγητό για το μονάκριβό της; Είναι εφικτό να περάσουμε από τη θεωρία στην πράξη;

Πόσο σπουδαίο είναι για τη ζωή του να αποκτήσει τις σωστές διατροφικές συνήθειες και να είναι υπεύθυνο για την υγεία του καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του θα το δούμε μαζί στο θεωρητικό σεμινάριο.

Θα απαλλαχτούμε από διαστρεβλωμένες πεποιθήσεις και θα πάρουμε τα απαραίτητα “όπλα” για να διευθετήσουμε τη διατροφή των μικρών μας.

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ

ΤΟΠΟΣ:  Στο χώρο του Εργαστηρίου Συνειδητής Διατροφής, Λεωφ. Σαρωνίδας 44, Σαρωνίδα Αττικής

Αν έρχεστε με τα μέσα: Από το μετρό στο Ελληνικό παίρνετε το λεωφορείο 122. Από τη δεύτερη στάση της Σαρωνίδας στα 100 μέτρα στο δεξί σας χέρι.

 ΚΟΣΤΟΣ: Γενική είσοδος 10€ , Έκπτωση 10%: σε όσους παρακολουθούνται εξατομικευμένα, ανέργους, εθελοντές, προεξόφληση

*Υπεύθυνη Δραστηριοτήτων*

Σοφία Κανέλλου, Διαιτολόγος- Διατροφολόγος MSc

(βιογραφικό σημείωμα)

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 694-0715140


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.