Το πρόβλημα της υπερπληρότητας των κοιμητηρίων επιδιώκει να λύσει ο Δήμος Σαρωνικού

%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%b7%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b9%ce%bfΤο σοβαρότατο πρόβλημα της υπερπληρότητας των κοιμητηρίων, συζήτησε το Δημοτικό Συμβούλιο του Σαρωνικού στις 20/10/2016, όπου με εισήγηση του Αντιδημάρχου κ. Σάββα Γκέραλη προτάθηκε η εύρεση χώρου προκειμένου να χωροθετηθεί ένα νέο κοιμητήριο το οποίο θα εξυπηρετήσει όλους τους δημότες του Σαρωνικού σε όποια κοινότητα και αν κατοικούν. (Δείτε το σχετικό video εδώ).

Από την εισήγηση, αλλά και από σχετική τοποθέτηση που έκανε ο κ. Γκέραλης στην Σαρωνίδα (4/11/2016), διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει άμεση πρόταση λύσης του προβλήματος, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αντιδράσεις από δημότες, όταν επιλεγεί κάποια περιοχή πλησίον των κατοικιών τους.  

Μια πρόταση που έχει έρθει προς συζήτηση και την αναφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, αφορά την περιοχή του Μελισσουργού, στο Άνω Λαγονήσι. Η εγκυρότητα της πληροφορίας, ότι έχει ήδη συζητηθεί η συγκεκριμένη περιοχή, ενισχύεται και από σχετική απόφαση του Δ.Σ. να διερευνήσει πηγές χρηματοδότησης.   

Ο Δήμος Σαρωνικού ανάρτησε στην ιστοσελίδα του, πρόσκληση ενδιαφέροντος  προς οποιονδήποτε ιδιώτη που διαθέτει κάποια έκταση προς πώληση, προκειμένου να χωροθετηθεί εκεί το κοιμητήριο του Δήμου. 

%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%b7%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b9%ce%bf

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.