Το Εσπερινό Γυμνάσιο Λαυρίου στο Μουσείο Ακρόπολης …

12874329_1277101272305611_1280063563_oΤην Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016, οι μαθητές του Εσπερινού Γυμνασίου,  στα πλαίσια διδακτικής επίσκεψης, επισκέφτηκαν το Μουσείο της Ακρόπολης. Το μουσείο είναι εντυπωσιακό στην αρχιτεκτονική του καθώς και στον σχεδιασμό και την παρουσίαση των εκθεμάτων, τόσο των αρχαίων όσο και των σύγχρονων αντιγραφών αυτών που λείπουν. Ο τρόπος έκθεσης των αγαλμάτων είναι μοναδικός, καθώς επιτρέπει στους επισκέπτες να κυκλοφορούν ανάμεσά τους.  Οι Καρυάτιδες, οι πιο αγαπημένες κόρες, συγκέντρωσαν το θαυμασμό όλων. Η περιήγησή ολοκληρώθηκε στην αίθουσα των μαρμάρων του Παρθενώνα. Οι εντυπώσεις όλων ήταν άριστες!

IMG_0071IMG_0112IMG_0083… και λίγα λόγια για το σχολείο μας

Το Εσπερινό Γυμνάσιο Λαυρίου ξεκίνησε να λειτουργεί τον Οκτώβριο του 2015.
Απευθύνεται σε εργαζόμενους ή άνεργους  άνω των 14 ετών. Η διάρκεια των σπουδών είναι τρία χρόνια και το απολυτήριο που παρέχει είναι ισοδύναμο με αυτό των ημερήσιων Γυμνασίων. Οι μαθητές μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο Λύκειο, ημερήσιο ή εσπερινό, γενικό ή τεχνικό.

Στο σχολείο λειτουργούν δύο τμήματα της Α’  τάξης και ένα της Β’ τάξης. Από την επόμενη σχολική χρονιά  θα λειτουργούν και οι τρεις τάξεις του Γυμνασίου.

Το σχολείο στεγάζεται στο χώρο του 1ου Γυμνάσιου Λαυρίου και λειτουργεί καθημερινά 5-9μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες πάρτε μας τηλέφωνο στο 2292 025639 ή επισκεφτείτε μας καθημερινά 5-9μ.μ.  

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: mail@gym-esp-lavriou.att.sch.gr


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.