Απατεώνας πούλαγε σε αφελείς μετοχές του Αστέρα Βουλιαγμένης!!!

ΧειροπέδεςΌσοι έχουν αγοράσει πρόσφατα μετοχές του Αστέρα Βουλιαγμένης, θα πρέπει να απευθυνθούν στην Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος της Ασφαλείας Αττικής. Επίσης το ίδιο πρέπει να κάνουν και όσοι νομίζουν ότι έχουν καταθέσεις στον Παναμά. 

Με την φράση «Αν έπρεπε να δώσουμε το τίτλο του βαρόνου Μινχάουζεν σε κάποιο κακοποιό για το 2016 τότε σίγουρα θα ήταν στον 40χρονο που πιάσαμε», περιέγραψε αξιωματικός της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος της Ασφαλείας Αττικής τον απατεώνα που είχε εμφανιστεί ως σύμβουλος επενδύσεων σε έναν ιδιοκτήτη καντίνας στη περιοχή της Κερατέας. Ο απατεώνας παρουσιάστηκε ως εκπρόσωπος ρωσικής εταιρίας, που θα αγοράσει τον Αστέρα στη Βουλιαγμένη και του παρουσίασε μια ρωσική εφημερίδα στην οποία είχε πλαστογραφήσει ένα άρθρο, στο οποίο περιελάμβανε και το όνομα του δήθεν εκπροσώπου. Το θύμα τον πίστεψε και νόμιζε ότι έγινε ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου με ποσοστό 1,5%.
Φυσικά ο απατεώνας του άρπαζε διαφορά χρηματικά ποσά που του έλεγε ότι χρειαζόταν για τα διαδικαστικά. Και ενώ πίστευε το θύμα ότι ήταν μέτοχος ξενοδοχείου, ο απατεώνας του έλεγε ότι του άνοιξε και σπορ εταιρία στον Παναμά και ότι μέσω ισπανικής τράπεζας του έστελνε τα κέρδη εκεί.
Και τα παραμύθια συνεχίστηκαν, αφού η νέα ιστορία έλεγε ότι θα έπαιρναν κατασχεμένα αεροπλάνα και αφού τα επισκεύαζαν θα τα πουλούσαν με ασύλληπτα κέρδη. Τελικά ο κακοποιός κατάφερε μέσα σε 5 μήνες να του αρπάξει 197.000 ευρώ!!!
Ο 40χρονος είχε πιστέψει ότι στον Παναμά έχει καταθέσεις 40 εκατομμυρίων ευρώ και όταν ως μεγάλοεκατομμυριούχος ζήτησε να πάρει λεφτά στο χέρι, άρχισε να αποκαλύπτεται η απάτη. Φαίνεται ότι ο αφελής (επιεικής η έκφραση), 40χρονος, δεν πίστεψε μόνο ότι είχε κέρδη 40 εκ. ευρώ, τα ήθελε και στο εξωτερικό, για να αποφύγει τα Capital Controls!!!  
Αστυνομικοί του τμήματος προστασίας περιουσιακών δικαιωμάτων της ασφαλείας μετά από οργανωμένη επιχείρηση συνέλαβαν τον σούπερ παραμυθά ο οποίος όπως φαίνεται θα μπορούσε να πουλήσει και igloo σε Εσκιμώους.

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Απατεώνας πούλαγε σε αφελείς μετοχές του Αστέρα Βουλιαγμένης!!!”

  1. Ο/Η Nemesis λέει:

    Ειχε ο καντινιερης μετρητα 197.000ευρω; τα ειχε δηλωμενα ; μηπως να περναγε μια βολτα από την καντινα του το Σ.Δ.Ο.Ε;

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.