Το εσπερινό Γυμνάσιο Λαυρίου … βάζει πλώρη για το μουσείο Ηρακλειδών

Το Εσπερινό Γυμνάσιο Λαυρίου για μια φορά ακόμη, έκανε μια εξόρμηση στον κόσμο της γνώσης. Την Πέμπτη 30 Μαρτίου, επισκέφθηκε το Μουσείο Ηρακλειδών στην καρδιά της Αθήνας, στην πανέμορφη γειτονιά του Θησείου. Εκεί ξεναγήθηκε στην έκθεση ‘’Πλεύσις’’ σχετικά με την τέχνη της ναυπηγικής και την εξέλιξη της ναυσιπλοίας. Οι μαθητές του Γυμνασίου θαύμασαν τα ξύλινα μοντέλα των πλοίων, φιλοτεχνημένα με εξαιρετική λεπτομέρεια, ενημερώθηκαν για τους διάφορους τύπους πολεμικών και φορτηγών πλοίων, ένιωσαν να ταξιδεύουν στις θάλασσες όπου ο ελληνισμός κυριάρχησε για πολλούς αιώνες.

Μετά την πολύ ενδιαφέρουσα ξενάγηση, μαθητές και καθηγητές είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν γνώμες και εντυπώσεις, περπατώντας και συζητώντας στο πιο ωραίο ίσως σημείο της πρωτεύουσας, ακριβώς κάτω από την Ακρόπολη. ΄Ηταν το ιδανικό περιβάλλον για να σχεδιαστούν οι επόμενες επισκέψεις του σχολείου σε χώρους που μπορούν να πλουτίσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες των μαθητών. Το ταξίδι του Εσπερινού Γυμνασίου Λαυρίου στη γνώση, συνεχίζεται.

Από τη νέα σχολική χρονιά 2017-2018 μαζί με το Εσπερινό Γυμνάσιο  θα λειτουργήσει και Α’ Λυκείου.

Το σχολείο απευθύνεται σε άτομα άνω των 14 ετών, ανήλικες ή ενήλικες, ανέργους, εργαζόμενους, σε όσους έχουν εγκαταλείψει το σχολείο και αναζητούν μια δεύτερη ευκαιρία ανεξάρτητα ορίου ηλικίας.  

Το σχολικό ωράριο είναι 5:00μμ-8:50μμ.

Η διεύθυνσή μας είναι Ανδρέα Κορδέλλα 2, Λαύριο (συστεγάζεται με το 1ο Γυμνάσιο Λαυρίου).

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 22920.25639,   694.510.1921

Ηλ. διεύθυνση:  mail@gym-esp-lavriou.att.sch.gr


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.