Τέσσερα νέα οχήματα για τις ανάγκες της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας απέκτησε ο Δήμος Σαρωνικού

Γ. Σωφρόνης , Δήμαρχος Σαρωνικού: Αξιοποιούμε και το τελευταίο ευρώ, προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας. 

Με τέσσερα νέα οχήματα ενισχύθηκε ο στόλος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σαρωνικού. Το κόστος των οχημάτων, τα οποία παρελήφθησαν τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, ανήλθε σε 95.000 ευρώ και καλύφθηκε από την εξοικονόμηση πόρων της ετήσιας κρατικής επιχορήγησης για την κάλυψη των αναγκών πυροπροστασίας.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, τόνισε σχετικά: «Η Πολιτική Προστασία δεν αφορά μόνο την αντιμετώπιση καταστροφών, αλλά και την πρόληψη, το σχεδιασμό, την ετοιμότητα απέναντι σε κάθε περιστατικό που μπορεί να διαταράξει την κοινωνική λειτουργία ή να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών. Γι’ αυτό και φροντίζουμε να αξιοποιούμε ακόμη και το τελευταίο ευρώ από τους πενιχρούς πόρους που μας διαθέτει για το σκοπό αυτό το κράτος, προκειμένου να ενισχύουμε τις δομές και τον εξοπλισμό μας. Τα νέα οχήματα Πολιτικής Προστασίας θα διευκολύνουν την προσπάθειά μας να είμαστε έγκαιρα και αποτελεσματικά όπου και οποτεδήποτε υπάρξει ανάγκη. Είναι ένα σημαντικό απόκτημα για το Δήμο μας, αλλά κυρίως για την τοπική μας κοινωνία.»


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.