Συνεργασία ΚΕΔΕ – ΣΒΙΕ για 50 υποτροφίες στους οικονομικά ευάλωτους δημότες Αττικής

Document-page-001 (1)Η ΚΕΔΕ σε συνεργασία με τη ΣΒΙΕ προσφέρει 50 υποτροφίες διετούς φοίτησης σε οικονομικά ευάλωτους δημότες Αττικής.

Ο Δήμος Σαρωνικού ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι μπορούν να υποβάλουν συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, μέχρι τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015.

Η πρόσκληση αφορά κατόχους απολυτηρίου Λυκείου, οι οποίοι μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε ειδικότητα του Τομέα Υγείας, Αισθητικής και Παιδαγωγικών και κατά την αποφοίτησή τους να πάρουν αναγνωρισμένο κρατικό πτυχίο από τη ΣΒΙΕ.

Επιπλέον, όσοι ενδιαφερόμενοι δε θα επιλεγούν για πλήρη υποτροφία, η ΣΒΙΕ θα χορηγήσει αυτόματα 50% έκπτωση στα ετήσια δίδακτρα προκειμένου να σπουδάσουν το επάγγελμα που επιθυμούν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν καταθέτουν τις αιτήσεις τους στον Δήμο Σαρωνικού, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά τα οποία αποδεικνύουν την ανεργία, πολυτεκνία, χαμηλό εισόδημα κτλ. Ο κάθε υποψήφιος ανάλογα με τον ισχυρισμό του για την ευπαθή κοινωνικά ή οικονομικά ομάδα στην οποία ανήκει θα πρέπει να προσκομίσει και το ανάλογο δικαιολογητικό (πχ. για ανέργους-βεβαίωση κάρτας ανεργίας από τον ΟΑΕΔ, πολύτεκνοι-οικογενειακή κατάσταση, χαμηλό εισόδημα-εκκαθαριστικό, άτομα ΑΜΕΑ-πιστοποίηση αναπηρίας από αρμόδιο φορέα).

Περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων γίνεται στο Δημαρχείο Καλυβίων, αρμόδιος υπάλληλος κ. Μιχάλης Λύτρας, τηλέφωνο 22993 20356.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.