Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού της 15/2/2017 (VIDEO)

Δημοσιεύουμε μαγνητοσκοπημένα στιγμιότυπα της 3ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού της 15/2/2017. Δείτε το VIDEO. 

Να σημειώσουμε ότι από αυτό το video που δημοσιεύουμε έχει περικοπεί, προφανώς κατόπιν εντολής, στο τμήμα όπου ο Δήμαρχος κ. Σωφρόνης αναφέρεται στην προτροπή του πρώην Δημάρχου Σαρωνικού Πέτρου Φιλίππου, προς τον Δήμαρχο Κορωπίου κ. Κιούση, να παρέμβει υπέρ της Μ.Π.Ε. του ΚΕΛ της Γερακίνας, παρ΄ ότι ο ίδιος υποτίθεται ότι “εργαζόταν”  υπέρ της μεταφοράς των λυμάτων στην Ψυττάλεια. 

Το VIDEO τελικά αποκαταστάθηκε το Σάββατο 18/2/2017 από την LOCALTV, μετά από εντολή του Δημάρχου. Είναι εμφανές ότι το πρώτο αναφέρεται στην 2η συνεδρίαση και είναι διάρκειας 1.31΄20″, ενώ το δεύτερο αναφέρεται σωστά στην 3η συνεδρίαση και έχει διάρκεια, χωρίς τις περικοπές σε 1.44΄52″. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.