Συνάντηση Δούρου με το δήμαρχο της Λαυρεωτικής  

Συνάντηση Δούρου με το δήμαρχο της Λαυρεωτικής“Στόχος μας παραμένει η αειφόρος ανάπτυξη μέσω της βέλτιστης τουριστικής και πολιτιστικής αξιοποίησης της περιοχής με άξονα το ιδιαίτερο οικοσύστημα και το περιβάλλον της Λαυρεωτικής», δήλωσε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποίησε σήμερα με το δήμαρχο Λαυρεωτικής, Δημήτρη Λουκά.  Κύριο θέμα συζήτησης αποτέλεσε η τουριστική ανάπτυξη καθώς και η πολιτιστική προβολή της περιοχής, με τη δημιουργία ενάλιων επισκέψιμων αρχαιολογικών χώρων. 

Η συνεργασία αυτή λαμβάνει χώρο στο πλαίσιο της δρομολογημένης συνέργειας του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων με την Περιφέρεια Αττικής, το Δήμο Λαυρεωτικής και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και των μνημείων της περιοχής από τους αρχαίους έως και τους νεώτερους χρόνους.
Στη συνάντηση μετείχαν επίσης η αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Εύη Αποστολάκη και ο αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής, Παναγιώτης Τσίκλος.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Συνάντηση Δούρου με το δήμαρχο της Λαυρεωτικής  ”

  1. Ο/Η συριανος λέει:

    ΄ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΛΙΜΑΝΙ ΠΡΟΑΣΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΑΠΤΙΞΗ

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.