Συμβουλευτική εφήβων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλυβίων

phoca_thumb_l_dsc02050Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλυβίων του Αριστόδικου Δήμου Σαρωνικού (ΝΠΔΔ) διοργανώνει  και τη φετινή περίοδο συναντήσεις Συμβουλευτικής ψυχολογίας για εφήβους. Η Συμβουλευτική εφήβων θα πραγματοποιείται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλυβίων κάθε 15 μέρες μέχρι τον Ιούνιο και θα έχει τη μορφή ομαδικών συνεδριών συμβουλευτικής εφήβων, τις οποίες τις προσφέρει ο συμβουλευτικός ψυχολόγος κ. Σωκράτης Καραμπατέας. 

Σκοπός των συναντήσεων αυτών είναι η συναισθηματική και ψυχολογική υποστήριξη των εφήβων του δήμου μας, ενώ ο φιλόξενος χώρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης προσφέρει ένα οικείο περιβάλλον αλλά και πλούσια βιβλιογραφία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Η συμμετοχή στις συνεδρίες είναι δωρεάν, απευθύνεται σε εφήβους (14 – 18 ετών), δεν είναι υποχρεωτική η παρακολούθηση όλων των συνεδριών, λόγω όμως περιορισμού των θέσεων (μέχρι 12 άτομα) χρειάζεται προεγγραφή τις προηγούμενες μέρες. Η εγγραφή θα γίνεται αυστηρά μόνο από τον κηδεμόνα του κάθε εφήβου στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καλυβίων. 

Η πρώτη συνάντηση είναι Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου.

Χώρος διεξαγωγής: Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλυβίων

Χρόνος διεξαγωγής: Παρασκευή 18:00 – 20:00 (κάθε 15 μέρες)


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.