Δωρεά 254 βιβλίων από το ΚΙΚΠΕ στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλυβίων

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλυβίων του ΝΠΔΔ «ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ» από τον Αύγουστο του 2015 είναι «πλουσιότερη» κατά 254 βιβλία. Το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου μέσω της Aστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Future Library προχώρησε στη δωρεά των βιβλίων προς τη Δημοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο προγράμματος ενίσχυσης 12 συνολικά δημόσιων και δημοτικών βιβλιοθηκών.

Πρόκειται για συλλογή καινούριων βιβλίων, νέων εκδόσεων και αποδεδειγμένα αξιόλογων και ξεχωριστών από άποψη περιεχομένου και θεματολογίας. Μέσω της ενέργειας αυτή επιτυγχάνεται ο εμπλουτισμός της συλλογής βιβλίων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καλυβίων, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην επίτευξη του κύριου στόχου της βιβλιοθήκης που δεν είναι άλλος από την πρόσβαση όλων στη γνώση και τη δημιουργία.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλυβίων θα εντάξει άμεσα τους νέους τίτλους στον υπάρχοντα κατάλογο, ώστε να είναι διαθέσιμα προς το κοινό και τα μέλη της είτε για ανάγνωση είτε για δανεισμό.

«Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το ΚΙΚΠΕ αλλά και την Future Library για τη συνεργασία και τη δωρεά των βιβλίων. Πρόκειται για σημαντική κίνηση ενίσχυσης της δημοτικής βιβλιοθήκης Καλυβίων, η οποία αποτελεί φωτεινό φάρο γνώσης και δημιουργικής απασχόλησης μικρών και μεγάλων, ζωντανό οργανισμό ανταλλαγής ιδεών και πνευματικής όσμωσης ανοιχτό σε όλους τους κατοίκους. Χαιρετίζουμε ανάλογες δράσεις οι οποίες συμβάλλουν στην απρόσκοπτη διαδικασία της μόρφωσης και της διάχυσης της γνώσης», τονίζει ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.