Στις 18-10-2016 η δίκη του άνδρα που πυροβόλησε σκύλο στο Θορικό το 2012

Στις 18 Οκτωβρίου 2016 μετά από αλλεπάλληλες αναβολές αναμένεται να εκδικαστεί από το 6ο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών (κτίριο 9 αίθουσα 13 στο ισόγειο) η υπόθεση του πυροβολισμού εξ επαφής με καραμπίνα ενός σκύλου, του Φίντο, από κάτοικο του Θορικού Λαυρίου, που συνέβη στις 14 Αυγούστου του 2012.

Αυτή είναι η ιστορία του Φίντο που γλύτωσε τον θάνατο, υιοθετήθηκε και γλύτωσε και από τους δρόμους Το απόγευμα της 14ης Αυγούστου 2012 το ζώο τραυματισμένο από τα σκάγια κατάφερε να ξεφύγει από τον εγκληματία, που το καταδίωκε, και κατέφυγε στο σπίτι της Καίτης και του Αντρέα Κατράκου, οι οποίοι το φρόντιζαν και το τάιζαν καθημερινά. Ο εγκληματίας σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, αφού πυροβόλησε το ζώο στη συνέχεια ξαμολήθηκε στη γειτονιά με την καραμπίνα στο χέρι περνώντας ανάμεσα από τα παιδιά, τα οποία παίζανε στον δρόμο, και ρωτούσε, που είναι το σκυλί για να το αποτελειώσει!
Η Καίτη με τον Ανδρέα μετέφεραν το σοβαρά τραυματισμένο ζώο στον κτηνίατρο, ο οποίος έμεινε έκπληκτος με το εξαιρετικά βαθύ τραύμα, που έπρεπε να αντιμετωπίσει. Τελικά ο Φίντο στάθηκε τυχερός, τα κατάφερε και επέζησε. Ο δράστης καταγγέλθηκε από το ζευγάρι των φιλόζωων και άλλους γείτονες στο Α.Τ. Λαυρίου. Γι’ αυτό και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Από την Αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία και ο οπλοφόρος πήγε στον ανακριτή. Η δίκη του μέχρι τώρα έχει αναβληθεί πολλές φορές…

Πηγή: Forekeratea.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.