Καταδικάστηκε 76χρονος που ξυλοκόπησε τον σκύλο του στην Κερατέα Αττικής

Tον 76χρονο άνδρα που ξυλοκόπησε με μια ζώνη τον λευκό θηλυκό σκύλο του καταδίκασε σήμερα το Β’ Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας επιβάλλοντας του χρηματική ποινή 5.000 ευρώ και ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή.

Η Αγγελική Μπάκα – Παππά, που είναι εθελόντρια του Σωματείου Προστασίας Αδέσποτων Λαύριου (Σ.Π.Α.Λ.) και ενημερώθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου από την αυτόπτη μάρτυρα και γειτόνισσα του δράστη για τον ξυλοδαρμό του ζώου στην Διψέλιζα Κερατεάς Αττικής εξήγησε ότι οι φωτογραφίες που κατατέθηκαν από την ίδια στο Α.Τ. Κερατέας – και συμπεριελήφθησαν στην δικογραφία – αλλά και όσα κατέθεσε η αυτόπτης μάρτυρας στο δικαστήριο σύμφωνα με τον εισαγγελέα δεν αφήνουν περιθώριο παρερμηνειών για το τι υπέστη αυτό το ζώο από τον 76χρονο και έτσι καταδικάστηκε.

Το Σ.Π.Α.Λ. σκοπεύει να καταθέσει αίτηση για την κατάσχεση και των υπολοίπων σκυλιών που έχει στο σπίτι του ο 76χρονος ενώ θα ζητήσει από το Α.Τ. Κερατέας να βεβαιωθεί στον δράστη και το διοικητικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ όπως ορίζει η νομοθεσία.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.