Στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας ο Αντιπεριφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Φιλίππου

Στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας,  που πραγματοποιήθηκε στα Καλύβια την Κυριακή 30 Νοεμβρίου, εμφανίστηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρος Φιλίππου. Η παρουσία του δημιούργησε αρχικά αμηχανία στους διοργανωτές, μια και δεν είχε προσκληθεί και στη συνέχεια ειρωνικά σχόλια και θυμηδία.

Μέλη του κόμματος που παραβρέθηκαν σχολίαζαν σκωπτικά,ότι μετά την απόρριψη του Φιλίππου από τον ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα του ως Περιφερειάρχη και τις αρνητικές εισηγήσεις στην πιθανότητα να στελεχώσει το ψηφοδέλτιο του κόμματος στην εκλογική περιφέρεια της Αττικής, κάνει «ανοίγματα» προς την Νέα Δημοκρατία.

Δεν θα έπρεπε να ξαφνιάζονται τα στελέχη του κόμματος, τουλάχιστον αυτά του Σαρωνικού, που είδαν τον Φιλίππου σε μια καθαρά κομματική εκδήλωση μια και τον στήριξαν έμμεσα και άμεσα, όλα αυτά τα χρόνια, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, στην εκλογή του στον Δημαρχιακό θώκο. Ιδιαίτερα δεν θα πρέπει να ξαφνιάστηκαν οι βουλευτές κ.κ. Βλάχος και Μπούρας μια και ο Φιλίππου ήταν ο εκλεχτός τους, ο οποίος ικανοποιούσε τις ψηφοθηρικές επιθυμίες τους. Ο ίδιος μάλλον θα αισθάνεται και σαν δικό τους στέλεχος.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας ο Αντιπεριφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Φιλίππου”

  1. Ο/Η Σάββας λέει:

    δεν μασάει ο κοκκινοτρίχης βλάχος.
    όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.