Π. Αττικής: Συνωστισμός “γαλάζιων” υποψηφίων για το ’19 -Τι θα κάνουν Δούρου, Σγουρός

Άρχισαν να εκδηλώνονται από τώρα οι υποψηφιότητες για την Περιφέρεια Αττικής. Ο πρώτος που το είπε επίσημα είναι ο πρώην δήμαρχος Βύρωνα και νυν περιφερειακός σύμβουλος του Γ. Σγουρού, Νίκος Χαρδαλιάς που μέχρι πρότινος ήταν γενικός γραμματέας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αλλά και μετά την παραίτηση του παραμένει στενός συνεργάτης του Κώστα Μπακογιάννη (σ.σ. που προαλείφεται για υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων). Όπως δήλωσε στο ναυτιλιακό περιοδικό “Maritime Intelligence”: «Στις Περιφερειακές εκλογές του 2019 θα είμαι παρών στην Περιφέρεια Αττικής…Τον βαθμό της ενασχόλησης μου όμως, και τις ευθύνες που μπορεί να διεκδικήσω ή να αναλάβω θα την καθορίσουν οι ευρύτερες συγκυρίες και κυρίως η βούληση και εντολή των πολιτών του Λεκανοπεδίου, που ξεκάθαρα ζητούν συνεργασία, συνεννόηση, σχέδιο και κυρίως αποτέλεσμα σε κάθε γειτονιά της Αττικής».

Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, υποψήφιοι, όμως, στις περιφερειακές εκλογές ενδιαφέρονται να είναι ο πρώην περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης που ανήκει σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς, Γιάννης Σγουρός αλλά και ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, που βλέπει ότι, λόγω Μπακογιάννη, δεν προχωράει η υποψηφιότητά του για το δήμο Αθηναίων. Παράλληλα, ενδιαφέρον είχε επιδείξει παλαιότερα και ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, δημιουργώντας «συνωστισμό» υποψηφίων που είτε προέρχονται είτε στηρίχθηκαν από τη ΝΔ σε προηγούμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, το μόνο βέβαιο προς το παρόν, είναι, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, ότι δεν θα είναι υποψήφια η νυν περιφερειάρχης Ρένα Δούρου.  


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.