Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Ν.Ο.Σ.

Στην κοπή της logo ΝΟΣ προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του ο Ναυτικού Ομίλου Σαρωνίδας (Ν.Ο.Σ.)  στις 06/01/2015 και ώρα 12.30 στο Αθλητικό Κέντρο Σαρωνίδας (TENNIS CLUB) Γαλαναίων και Δήλου. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου εκφράζει τις καλλίτερες ευχές για τις Άγιες ημέρες και την Πρωτοχρονιά, για προκοπή και επιτυχίες στον ατομικό, οικογενειακό και κοινωνικό στίβο. 

Χριστουγεννιάτικη εορτή του Ν.Ο.Σ.

CAM00254Στις 27/12/2014 πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Αθλητικό Κέντρο Αντισφαίρισης (Tennis Club) Σαρωνίδας με μεγάλη επιτυχία και ευχάριστη για τους μικρούς Αθλητές των Ακαδημιών του ΝΟΣ, σε μια όμορφη και χαρούμενη ατμόσφαιρα, απολαμβάνοντας μικροί και μεγάλοι το καταπληκτικό πρόγραμμα του διασκεδαστού και ταχυδακτυλουργού ΤΟΤΟ, με παιχνίδια και άλλα χαρούμενα δρώμενα.
Ο ΝΟΣ ευχαριστεί τους χορηγούς, Εταιρεία ARENA κ.Χανιώτη Μανώλη και Εφόρου Αντισφαίρισης κ.Δανέζη Ευτύχη για την ευγενική τους προσφορά.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος κ.Δημητρίου Σ και ο Πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας κ.Ν. Γαλάνης σπλάχνο Καλαθοσφαίρισης του ΝΟΣ.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.