Πασχαλινή Γιορτή με πρωταγωνιστές τα παιδιά και τη μουσική

Κοινωνική Στήριξη4Με ιδιαίτερη θέρμη και ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε η ετήσια Πασχαλινή Γιορτή της Κοινωνικής Στήριξης για τα παιδιά ιδρυμάτων παιδικής προστασίας στο Αχίλλειον στη Βάρκιζα.

Στο χώρο της εκδήλωσης 250 και πλέον παιδιά διασκέδασαν και δέχτηκαν πλούσια δώρα. Ανιματέρ-Νεράιδες και ξυλοπόδαροι ενθάρρυναν την παιδική δημιουργικότητα και φαντασία.

Σε μια εποχή που δοκιμάζονται οι αντοχές της Ελληνικής κοινωνίας, η Κοινωνική Οργάνωση «Κοινωνική Στήριξη» στάθηκε έμπρακτα δίπλα στα παιδιά που χρειάζονται μία ζεστή αγκαλιά.

Κοινωνική Στήριξη12 Κοινωνική Στήριξη11 Κοινωνική Στήριξη10 Κοινωνική Στήριξη9 Κοινωνική Στήριξη8 Κοινωνική Στήριξη7 Κοινωνική Στήριξη6 Κοινωνική Στήριξη5 Κοινωνική Στήριξη3 Κοινωνική Στήριξη2 Κοινωνική Στήριξη1Η εκδήλωση μουσικά υποστηρίχθηκε από την υπέροχη μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας, που με τις επιλογές των τραγουδιών διασκέδασαν μικροί και μεγάλοι, με την διεύθυνση του κυρίου Λιτσαρδόπουλου. Ο Κώστας Μακεδόνας με την κιθάρα του έδωσε ιδιαίτερο τόνο. Αθλητές της ΠΑΕ Ολυμπιακός μοίρασαν μπάλες στα παιδιά.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή τιμητικών διακρίσεων σε δύο σπουδαίες γυναικείες προσωπικότητες, που διακρίθηκαν για τον κοινωνικό τους εθελοντισμό και στη Μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας για τη συνεισφορά της στο έργο της Κοινωνική Στήριξης.
α) της κας Βίκυς Μπαφατάκη, δημοσιογράφου – επικοινωνιολόγου πρέσβειρας πολιτισμού του κόσμου και Γενικής Γραμματέως των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca
β) της κας Φρόσως Τρακάκη Jaton μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ελληνίδων Κυριών της Γενεύης

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί φίλοι και εθελοντές. Μεταξύ αυτών παρευρέθησαν ο κος Δημήτριος Σιούφας πρώην πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων με την κα Καίτη Σιούφα, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΑ Ταξίαρχος Αμουργιανός Στυλιανός, η Πρόεδρος των Ελληνίδων Κυριών της Γενεύης κα Θεοχαροπούλου.

Διεθνείς αθλητές της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι δημοσιογράφοι κος Κονταρίνης από το Vimaonline και η κα Μαργαρίτα Μαχαίρα από το zougla.gr. Ο κος Γεώργιος Τσούκαλης Αντιπρόεδρος των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca(Βατικανό). Η κα Άννινου, ο κος Πετρόπουλος και Αλεξανδρόπουλος, Πρόεδροι Φορέων Κοινωνικών και Πολιτιστικών της ευρύτερης περιοχής.

Χαμόγελα, ανοιχτές αγκαλιές και αγάπη ήταν τα κυρίαρχα συναισθήματα που σηματοδότησαν το κλείσιμο της επιτυχημένης διοργάνωσης.

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.