Γεύμα Αγάπης με Μουσική, Χορό και μια μεγάλη ζεστή Αγκαλιά για τα “παιδιά” της Στέγης Λαγονησίου!

Η αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων είναι το όπλο μας στην κρίση.

Κοινωνική ΣτήριξηΤην ώρα που η επίσημη οικονομία κλυδωνίζεται, ανθίζει στην χώρα μία πρωτοφανούς κλίμακας παράλληλη οικονομία, στηριγμένη στην ανθρωπιά, την αλληλεγγύη και την αναζήτηση εναλλακτικών κοινωνικών σχέσεων.Ένα τέτοιο δίκτυο, κοινωνικής προστασίας, έχει αναπτύξει η Κοινωνική Στήριξη. Το πρόγραμμά της, “Γεύματα Αγάπης”, σε σταθερή βάση προσφέρει μια “νότα” χαράς, αισιοδοξίας και πολλά χαμόγελα στα παιδιά που ζουν σε Ιδρύματα.

 Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους εθελοντές που πλαισίωσαν την τελευταία δράση στη Στέγη Λαγονησίου για τα παιδιά με Ειδικές Ανάγκες.

Τη DJ Μυρτώ που με τις μουσικές επιλογές της ανέβασε το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη. Τη Μιρέλλα που με τις ονειροδημιουργίες της σε σαπούνια ξετρέλανε τα παιδιά. Τη Στέλλα που φρόντισε το Δείπνο. Τη Χαρά, το Χρήστο, τη Σουζάνα, τη Γιάννα, το Σταμάτη, τη Φωτεινή, την Ελένη, τη Μαρία, την Κωνσταντίνα, τους Χορηγούς μας που έμπρακτα αποδεικνύουν στις πιο ευάλωτες ομάδες ότι δεν είναι μόνοι στο Γολγοθά τους.

Αλληλεγγύη οργανωμένη, ενεργητική, ζωντανή, με θετικό πρόσημο που στοχεύει ταυτόχρονα στις κοιμώμενες συνειδήσεις.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.