«Άγγιγμα Ζωής» για τα παιδιά με αναπηρία

Άγγιγμα ζωήςΤα απογεύματα της Πέμπτης δεν τα περιμένουν μόνο τα παιδιά της Στέγης. Τα απογεύματα της Πέμπτης, με πολύ χαρά, τα περιμένουν και οι εθελοντές της Κοινωνικής Στήριξης. 

Στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα που ετοιμάζεται μαζί με το φαγητό, εκτός από τη διασκέδαση, υπάρχουν και στοιχεία νοητικής ενδυνάμωσης, νέες φιλίες, κοινωνικοποίηση, κοινωνικές δεξιότητες για τους φιλοξενούμενους της Στέγης.

Είναι ένα «Άγγιγμα Ζωής» για τα παιδιά με αναπηρία. Ευχαριστούμε την κα Γιάννα Ρηνιώτη για τη γενναιόδωρη και θερμή υποστήριξη του προγράμματος καθώς και όλους τους εθελοντές που το πλαισιώνουν.

Ενόψει της γιορτής των Χριστουγέννων, την Πέμπτη 17/12/2015, θα προσφερθεί Γεύμα για τα 80 άτομα της Στέγης με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα και δώρα για τα παιδιά.

Η Κοινωνική Στήριξη ανταποκρινόμενη στην οικονομική κρίση και τις αρνητικές επιπτώσεις της στις ευπαθείς ομάδες, που αδυνατούν να ικανοποιήσουν τις πρωτογενείς ανάγκες τους, είναι δίπλα τους δίνοντας «Δυνατά Μηνύματα Ζωής».

Και επιτρέψτε μου. Γεμίσαμε τη ζωή μας με ερωτηματικά και ξεχάσαμε το θαυμαστικό! Όπως λέει η συγγραφέας.

Ένα θαυμαστικό, λοιπόν, σε όλα αυτά τα θαυμαστά που υπάρχουν γύρω μας.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.