Ο Όμιλος Θυμαριού “Αίολος” υπέρ της κατασκευής του Κ.Ε.Λ. στο ΒΙΟΠΑ

Την συμφωνία του με την πρόταση του Δημάρχου κ. Σωφρόνη εξέφρασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Θυμαριού “Ο Αίολος” για την χωροθέτηση του Κ.Ε.Λ. Σαρωνικού στο ΒΙΟΠΑ Καλυβίων.  Είναι ο δεύτερος Εξωραϊστικός Σύλλογος, μετά το Καταφύγι, ο οποίος παίρνει ανάλογη απόφαση στήριξης του Δημοτικού Συμβουλίου στην επιλογή χωροθέτησης του ΚΕΛ στο ΒΙΟΠΑ.

Το δελτίο τύπου του Ομίλου αναφέρει τα ακόλουθα:

Μετά την συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ομίλου Θυμαρίου “Ο ΑΙΟΛΟΣ”  που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου μας την Κυριακή 22/10/2017 και ώρα  11 πμ, εγκρίθηκε ομόφωνα από τα μέλη του Δ.Σ.  ότι υποστηρίζουμε την πρόταση του Δημάρχου Σαρωνικού Γ. Σωφρόνη για εγκατάσταση του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων στο ΒΙΟ.ΠΑ. Καλυβίων.  

Πιστεύουμε δε, ότι το έργο κάτω από την επιτήρηση και την τεχνογνωσία της ΕΥΔΑΠ, θα δώσει πνοή ανάπτυξης και θα βοηθήσει τα μέγιστα  στην βελτίωση και  διατήρηση του περιβάλλοντος και των ακτών.                                                     

Για το Δ.Σ.

Αριστοφάνης Βρυώνης                                                Απόστολος Μενεγάκης 

    Πρόεδρος                                                                   Γενικός Γραμματέας  


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.