Ο Δήμος Σαρωνικού τιμά τους Ολυμπιονίκες ιστιοπλόους, Παύλο Καγιαλή και Παναγιώτη Μάντη

49ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊας 3Οι χάλκινοι ολυμπιονίκες του Ρίο θα παρευρεθούν στην τελετή λήξης του 49ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος ΙστιοπλοΐαςΤους χάλκινους Ολυμπιονίκες του Ρίο, Παύλο Καγιαλή και Παναγιώτη Μάντη θα υποδεχθεί και θα τιμήσει ο Δήμος Σαρωνικού, στο πλαίσιο του 49ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας που θα διεξαχθεί από 2 έως 8 Σεπτεμβρίου στην Παλαιά Φώκαια.

Οι κάτοχοι του χάλκινου μεταλλίου στην κατηγορία 470, θα παρευρεθούν στην τελετή λήξης του Πρωταθλήματος, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στις 19.30.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης θα απονείμει τιμητικό έπαινο στους δύο αθλητές, οι οποίοι σήκωσαν την ελληνική σημαία ψηλά, κατακτώντας το όγδοο μετάλλιο στην ιστορία της ελληνικής ιστιοπλοΐας σε Ολυμπιακούς Αγώνες.  


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.