Απολογισμός διοργάνωσης του 49ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας από τον Δήμο Σαρωνικού

thumb_img_1407_1024Με ιδιαίτερη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Σαρωνικού, πραγματοποιήθηκε το 49ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας, που διοργάνωσαν η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και ο Δήμος Σαρωνικού στην Παλαιά Φώκαια από τις 4 έως τις 7/9/2016. 

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν συνολικά 200 αθλητές και προπονητές από έξι χώρες: Βουλγαρία, Ελλάδα, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Σερβία και Τουρκία.

img_1488 img_1484 img_1483 img_1481 img_1480 img_1479Τimg_1478ο Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, κηρύσσοντας την έναρξη του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας, ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, αναφέρθηκε στις δυνατότητες του Δήμου Σαρωνικού να εξελιχθεί σε κέντρο ναυταθλητισμού για την Ελλάδα και για την ευρύτερη περιοχή. Όπως τόνισε: «Τα τελευταία χρόνια φιλοξενούμε με επιτυχία όλο και πιο σημαντικές ναυταθλητικές συναντήσεις, που η τοπική μας κοινωνία αγκαλιάζει με ενθουσιασμό και που η τοπική μας αγορά καλύπτει, με όλο και περισσότερη εμπειρία, γνώση και ποιότητα».

Κατά την τελετή λήξης του Πρωταθλήματος, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στο θεατράκι της Παλαιάς Φώκαιας, ο Δήμος Σαρωνικού τίμησε τους χάλκινους Ολυμπιονίκες του Ρίο στην ιστιοπλοΐα, Παύλο Καγιαλή και Παναγιώτη Μάντη. Απονέμοντας τιμητικό έπαινο στους Έλληνες Ολυμπιονίκες, ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, ανέφερε: «Η επιτυχία τους είναι μια ιστορία συνεργασίας, ομαδικότητας, ήθους, επίμονης και κοινής προσπάθειας, που καταφέρνει να ξεπερνά κάθε εμπόδιο μέχρι το στόχο. Είναι μια ιστορία που μας γεμίζει υπερηφάνεια. Μας συγκινεί και μας εμπνέει, σε μια περίοδο δύσκολη.»

Την τελετή λήξης τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Κατσιαβάκης Μανώλης, οι Ολυμπιονίκες  κα  Αϊνδιλή Ειρήνη, κα Δεβετζή Πηγή, κα Μανιάνη Μιρέλλα, κα Πανταζή Κλέλια, η Βουλευτής Β’ Αθηνών και Τομεάρχης Αθλητισμού της Ν.Δ. κα  Καραμανλή Άννα, ο πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Ιωαννίδης Γιάννης, ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Κωνσταντέλλος Γρηγόρης  και εκπρόσωποι των δύο μεγάλων χορηγών της διοργάνωσης, κου Μαρτίνου Αθανάσιου και κου Ρέστη Βίκτωρα.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.