Νέο “ΟΧΙ” εισέπραξε ο Δήμος Σαρωνικού από τον Διευθυντή Δασών, για ίδρυση κοιμητηρίου στη Γερακίνα

Η διαδρομή που σημειώνεται με κίτρινο χρώμα, είναι αυτή η οποία θα ακολουθούν οι νεκροφόρες για να οδεύσουν προς το κοιμητήριο της Γερακίνας, εάν βέβαια ευοδωθούν οι σχεδιασμοί του κ. Παπουτσή και κατασκευαστεί εκεί το Κοιμητήριο του Σαρωνικού

Ένα βροντερό “ΟΧΙ” εισέπραξε η αντιπροσωπεία του Δήμου Σαρωνικού που επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 24/11/2017, τον Διευθυντή Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Αναστάσιο Καλπαξίδη, σχετικά με το αίτημα  της δημιουργίας κοιμητηρίου στην Γερακίνα της Παλαιάς Φώκαιας.  Ο κ. Καλπαξίδης επανέλαβε για πολλοστή φορά, ότι είναι αδύνατον υπό την ισχύουσα νομοθεσία να επιτραπεί η κατασκευή Κοιμητηρίου, στην Γερακίνα, αλλά και στο Σκόρδι. Την αντιπροσωπεία του Δήμου αποτελούσαν ο Δήμαρχος κ. Σωφρόνης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γκέραλης, ο Υπεύθυνος της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Μπουκοβάλας και ο Πρόεδρος της Παλαιάς Φώκαιας κ. Παπουτσής. 

Η δυνατότητα κατασκευής κοιμητηρίου όπως ελέχθη και έχουμε επανειλημμένα αναφέρει,  υπήρχε έως το 2012 αλλά η υπό τον κ. Τσαλικίδης διοίκηση της Παλαιάς Φώκαιας ασχολείτο τότε με άλλα “σοβαρότερα” θέματα. 

Ως τελευταία ελπίδα, για αλλαγή αυτής της απόφασης, θεωρήθηκε η πιθανότητα παρέμβασης του Υφυπουργού Περιβάλλοντος κ. Φάμελου, ο οποίος εάν ήθελε θα μπορούσε, όπως ειπώθηκε, να ικανοποιήσει αυτό το αίτημα υπό μορφή ρουσφετιού(;).  Ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Παπουτσής, ανέλαβε την πρωτοβουλία, όπως μάθαμε, να προσεγγίσει τον κ. Φάμελο, μέσω γνωστών του και να τον ενημερώσει για την αναγκαιότητα να αποδεχτεί το αίτημα. Υποθέτουμε ότι θα τον ενημερώσει επίσης ότι θα υπάρξουν τραγικές συνέπειες για τον τόπο, εάν δεν ικανοποιήσει το αίτημα, μια και θα υποχρεωθούν οι νεκροφόρες να διέρχονται μπροστά από τα ακριβές κατοικίες του οικισμού της Α.Τ.Ε.!!!

Θα πρέπει επίσης ο κ. Παπουτσής, να αρχίσει από τώρα να εξηγεί στους οικιστές του Θυμαριού, γιατί ΔΕΝ ΘΑ υποβαθμιστεί η δική τους περιουσία, από τις νεκροφόρες που θα διέρχονται έξω από τα σπίτια τους οδεύοντας προς το κοιμητήριο της Γερακίνας. Όπως έχουμε πληροφορηθεί το σχέδιο για διάνοιξη οδού μέσα από την χαράδρα, έχει ακυρωθεί. 

Με την ευκαιρία θα προτείναμε στον κ. Παπουτσή να ρωτήσει τον κ. Φάμελο, αν θα μπορούσε να πάρει και τα λύματα του Σαρωνικού στην Ψυττάλεια!!!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.