Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι Φωταγωγήσεις των δέντρων σε Λαύριο και Κερατέα

Με τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Λουκά να δίνει το έναυσμα στα παιδιά που είχαν γεμίσει τις κεντρικές πλατείες σε Λαύριο και Κερατέα, για την αντίστροφη μέτρηση μέχρι την φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων Δέντρων, ξεκίνησαν το σαββατοκύριακο 10 & 11 Δεκεμβρίου οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Λαυρεωτικής.

Ο Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε το Βιοτεχνικό – Βιομηχανικό Εκπαιδευτικό Μουσείο και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού για τα εργαστήρια κατασκευών στολιδιών που απασχόλησαν δημιουργικά τα παιδιά σε Λαύριο και Κερατέα αντίστοιχα, την χορωδία του Επιμορφωτικού-Εκδρομικού Ομίλου Λαυρίου, τη Δημοτική Χορωδία Κερατέας και τις Φιλαρμονικές των δύο Ενοτήτων, για τη συμμετοχή τους στις δύο φωταγωγήσεις, στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε δήλωσε ότι: «Ο Δήμος μας έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων. Ελπίζουμε ότι θα το ευχαριστηθείτε. Σας προσκαλώ στη συναυλία όλων των μουσικών συνόλων του Δήμου Λαυρεωτικής που θα δοθεί την ερχόμενη εβδομάδα στις 18 Δεκέμβρη στο Μηχανουργείο Λαυρίου.  Ταυτόχρονα, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως συγκεντρώνουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο μπροστά από το ΚΕΠ Λαυρίου, για να δώσουμε ένα μεγαλύτερο βοήθημα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη αυτές τις γιορτινές μέρες. Χρόνια Πολλά με υγεία και καλά Χριστούγεννα σε όλους!»

Αμέσως μετά την φωταγώγηση του Δέντρου, ο ουρανός γέμισε πυροτεχνήματα ενώ η γιορτή που είχε ξεκινήσει με μια πολική Αρκούδα, Ξυλοπόδαρο, Ξωτικά και face painting, συνεχίστηκε υπό τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες των Φιλαρμονικών και κεράσματα που προσέφερε ο Δήμος στους παρευρισκόμενους.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.