Με κατάρρευση απειλείται η προκυμαία στο λιμάνι της Παλαιάς Φώκαιας

Με την ευκαιρία των εγκαινίων των εργασιών για την κατασκευή του αλιευτικού καταφυγίου, ερασιτέχνες αλιείς της πόλης, μας υπέδειξαν τις μεγάλες φθορές που έχει υποστεί η προκυμαία του λιμανιού, εντοπίζοντας ως  άμεσο κίνδυνο κατάρρευσής της.

PENTAX DIGITAL CAMERA

PENTAX DIGITAL CAMERAPENTAX DIGITAL CAMERAΟ Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Ηλίας Μποκουβάλας, μας είπε ότι είναι στις προθέσεις του Δήμου να ζητήσει συμπληρωματική δαπάνη για την στήριξη της προκυμαίας. Οι ερασιτέχνες αλιείς πάντως που δένουν τις βάρκες τους σ΄ αυτό το σημείο της προκυμαίας, ανησυχούν έντονα, υποστηρίζοντας ότι δεν πρόκειται να αντέξει για πολύ η προκυμαία.

Στις φωτογραφίες φαίνονται κομμάτια βράχων που έχουν αποκολληθεί από το κάτω μέρος της προκυμαίας, αλλά και το πλακόστρωτο που έχει επίσης εμφανή ίχνη υποχώρησης.     


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.