Μήνυμα Δημάρχου Σαρωνικού κ. Γιώργου Σωφρόνη για την Ημέρα Εθελοντισμού

Γιώργος Σωφρόνης

Η 5η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού αποδεικνύοντας την τεράστια σημασία της έννοιας της ανιδιοτελούς προσφοράς στο συνάνθρωπο, το περιβάλλον αλλά και όλα τα έμβια όντα. Όντας και ο ίδιος εθελοντής είχα και έχω την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά το φρόνημα και το αίσθημα αλληλεγγύης των συνδημοτών μου και όχι μόνο σε καίριες στιγμές. Ο Δήμος μας μπορεί να υπερηφανεύεται για την έντονη κοινωνική δράση των εθελοντών μας σε όλους τους τομείς. 

Ως Δήμαρχος Σαρωνικού θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσους αφιερώνουν τον προσωπικό ελεύθερο χρόνο τους στην υπηρεσία του κοινού συμφέροντος και να προτρέψω κάθε συμπολίτη μου να δραστηριοποιηθεί ενεργά συμμετέχοντας με όποιο τρόπο μπορεί. Από πλευράς μας ετοιμάζουμε το Μητρώο Εθελοντών του Δήμου Σαρωνικού σε μια προσπάθεια καλύτερης οργάνωσης όλων των ήδη ενεργών εθελοντών αλλά και όσων ενδιαφέρονται να γίνουν. Είμαι βέβαιος για τη θετική ανταπόκριση όλων. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλα όσα έχετε προσφέρει τόσα χρόνια.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.