Λειτουργία φωτεινής Σηματοδότησης στον κόμβο Λ. Αθηνών – Σουνίου, Κύπρου στη Γαλάζια Ακτή

Τέθηκαν σε λειτουργία οι φωτεινοί σηματοδότες στον κόμβο της Λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου με την Κύπρου, στη Γαλάζια Ακτή.  Οι διαρκείς και επίμονες πιέσεις του Δήμου Σαρωνικού προς τις αρμόδιες υπηρεσίες τόσο του Υπουργείου Υποδομών, στη Διεύθυνση Μελετών Έργων Οδοποιίας αλλά και προς τη Διεύθυνση Οδικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής, απέδωσαν τελικά καρπούς. Μετά από αλλεπάλληλα έγγραφα, διαρκείς οχλήσεις και επισημάνσεις για την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου σημείου του παραλιακού οδικού δικτύου, η μελέτη εγκατάστασης φωτεινής σηματοδότησης ανατέθηκε και υλοποιήθηκε φέτος. 

«Τα τελευταία τέσσερα τουλάχιστον χρόνια, ο Δήμος Σαρωνικού έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ευαισθητοποιήσει το Υπουργείο και την Περιφέρεια για την ανάγκη εγκατάστασης φωτεινής σηματοδότησης στην οδό Κύπρου στη Γαλάζια Ακτή. Όπως γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι οι κάτοικοι, ο κυκλοφοριακός φόρτος είναι μεγάλος, ενώ στο συγκεκριμένο σημείο έχουν σημειωθεί ουκ ολίγα και σοβαρά ατυχήματα. Ο Δήμος μας, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες, δέχεται πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών και διερχόμενων οχημάτων. Είναι υποχρέωσή μας να φροντίζουμε για την ασφάλεια των κατοίκων, των επισκεπτών και των διερχόμενων οδηγών.  Είμαστε ευτυχείς για τη σημερινή εξέλιξη, την εγκατάσταση και λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με πάθος για τη βελτίωση της καθημερινότητας μας, να διασφαλίζουμε την ποιότητα ζωής μας και να δημιουργούμε τις υποδομές που θα οδηγήσουν τον Δήμο μας σε αναπτυξιακή τροχιά», επισημαίνει ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γιώργος Σωφρόνης.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.