Ολοκλήρωση της φωτεινής σηματοδότησης στον κόμβο Ιππικού Κέντρου – Καλύβια – Ανάβυσσος από την Περιφέρεια Αττικής

%ce%bb%ce%bf%ce%b3%cf%8c%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf-%cf%80%ce%b5%cf%81%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%b5%ce%b9%ce%b1%cf%82-%ce%b1%cf%84%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82Την υλοποίηση του έργου με αντικείμενο την «Ολοκλήρωση εγκατάστασης οδοφωτισμού και φωτεινής σηματοδότησης στο τμήμα: Κόμβος Ιππικού Κέντρου – Καλύβια – Ανάβυσσος

από χιλιομετρική θέση 0+00 έως 5+804,20», προϋπολογισμού 565.000 ευρώ με ΦΠΑ, δρομολόγησε με την υπογραφή Σύμβασης η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και έχει ως στόχο την ασφαλή διέλευση των χρηστών του οδικού δικτύου, με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης του οδοφωτισμού και την τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών σε 4 ισόπεδους κόμβους στον οδικό άξονα παρέμβασης. Ειδικότερα, ο φωτισμός θα υλοποιηθεί με φωτιστικά τεχνολογίας LED, που εξασφαλίζουν χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, μεγάλη διάρκεια ζωής των φωτιστικών και υψηλή χρωματική απόδοση. Αναμένεται να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στον φωτισμό των κόμβων, προκειμένου οι πεζοί που διέρχονται από τα συγκεκριμένα σημεία να γίνονται αντιληπτοί από μεγάλη απόσταση.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.