Κινδυνεύουν το «Βοήθεια στο Σπίτι» και οι παιδικοί σταθμοί των δήμων

Δραματική έκκληση στους αρμόδιους υπουργούς της κυβέρνησης να κινηθούν άμεσα και αποτελεσματικά ώστε «να μη χαθεί άλλο ούτε μια μέρα» για τη στήριξη της συνέχισης λειτουργίας ευαίσθητων και κρίσιμων κοινωνικών προγραμμάτων και δομών, όπως μεταξύ αυτών είναι το «Βοήθεια στο Σπίτι» και η «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», απευθύνει ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας της ΚΕΔΕ, Σίμος Δανιηλίδης.

Ο κ.Δανιηλίδης έθεσε συνολικά την ατζέντα των κοινωνικοπρονοιακών προγραμμάτων στη συνεδρίαση της Επιτροπής της ΚΕΔΕ, που συνεδρίασε υπό τον πρόεδρο Γιώργο Πατούλη, κατά την οποία εξετάστηκαν λεπτομερώς όλες οι εξελίξεις που αναφέρονται στα φλέγοντα θέμα. Αποφασίστηκε, δε, να αναπτυχθούν συντονισμένες και εντατικές δράσεις από την Τοπική Αυτοδιοίκηση για την έγκαιρη εξασφάλιση των προϋποθέσεων που θα επιτρέψουν να συνεχισθούν τα προγράμματα χωρίς προβλήματα και αποκλεισμούς, και να ζητηθεί άμεση συνάντηση με τους συναρμόδιους υπουργούς.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.