Στάση εργασίας και διαμαρτυρία για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου – Δέσμευση Αποθεματικών Δήμων

Δεδομένης της αυριανής ψήφισης στις 12:00 από την ολομέλεια της Βουλής της πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τη δέσμευση των ταμειακών διαθεσίμων των Δήμων και σύμφωνα με τις αποφάσεις της ΚΕΔΕ την Παρασκευή 24 Απριλίου οι υπηρεσίες του Δήμου Σαρωνικού θα παραμείνουν κλειστές από τις 11:00 και μέχρι το πέρας του ωραρίου με εξαίρεση τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου (Παιδικοί Σταθμοί) και οι εργαζόμενοι να παραμείνουν έξω από τα Δημοτικά Καταστήματα ως ένδειξη συμπαράστασης και στήριξης στις κινητοποιήσεις της Αυτοδιοίκησης.  Αντιστοίχως οι Δήμαρχοι όλοι της χώρας θα συγκεντρωθούν στη Βουλή και θα επιδώσουν το ψήφισμα της ΚΕΔΕ στους Προέδρους των Κομμάτων.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Στάση εργασίας και διαμαρτυρία για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου – Δέσμευση Αποθεματικών Δήμων”

  1. Ο/Η Άγγελος Φραγκόπουλος λέει:

    Αυτό που συμβαίνει με τους παραπλανητικούς τίτλους στα νομοσχέδια αυτής της κυβέρνησης είναι απίστευτο. “Προς επένδυση” βαφτίστηκε η (υποχρεωτική) μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων των Φορέων Γενικής Κυβέρνησης στην Τράπεζα της Ελλάδος, στον τίτλο του νομοσχεδίου που έρχεται να κυρώσει την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.