Καρναβάλι Δήμου Σαρωνικού 2015

PrintΟ Δήμος Σαρωνικού διοργανώνει Καρναβάλι στη Σαρωνίδα, την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:00 το πρωί και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουμε όλοι μαζί.

Οι απόκριες είναι η γιορτή της σάτιρας, του κεφιού, της χαράς. Ευκαιρία για διασκέδαση μέσα στην καρδιά του χειμώνα. Χρώματα, κοστούμια, αστείες μεταμφιέσεις, χαμόγελα, μουσική και χορός συνδυασμένα με καλή διάθεση και πολλές εκπλήξεις θα κατακλύσουν τη Λεωφόρο Σαρωνίδας σκορπίζοντας γέλιο και στιγμές ανεμελιάς.

Για πρώτη χρονιά, φέτος, ο Δήμος Σαρωνικού διοργανώνει ενιαίο καρναβάλι με τη συμμετοχή όλων των δημοτικών ενοτήτων. Στην εκδήλωση συμμετέχουν σύλλογοι, φορείς και σχολεία από όλο τον Δήμο.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν παρέλαση πεζοπόρων τμημάτων, βράβευση καλύτερης ομάδας, μεγάλο πάρτι στην κεντρική πλατεία της Σαρωνίδας με δρώμενα και εκπλήξεις για όλους όσους είναι και νοιώθουν παιδιά!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.