Η πρωινή εκπομπή Mega με ΜΙΑ φιλοξένησε το Καρναβάλι του Δήμου Σαρωνικού

MEGA ME MIAΣτην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Mega, MEGA με ΜΙΑ, φιλοξενήθηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αναβύσσου και συγκεκριμένα μαθητές από την έκτη τάξη παρουσιάζοντας το Καρναβάλι του Δήμου Σαρωνικού, την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου.

MEGA ME MIA 2Οι μικροί καρναβαλιστές, οι οποίοι θα λάβουν μέρος και στη μεγάλη παρέλαση της Κυριακής 22 Φεβρουαρίου, στη Σαρωνίδα συμμετείχαν ως καλεσμένοι στην εκπομπή, έλαβαν μέρος σε παιχνίδια, τραγούδησαν και χόρεψαν αλλά και είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πως γυρίζεται μια ζωντανή εκπομπή.

PrintΤα παιδιά έφτασαν στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού Mega πριν την έναρξη της εκπομπής και ξεναγήθηκαν στο χώρο όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα, γνώρισαν τους παρουσιαστές και τους συντελεστές της εκπομπής και στη συνέχεια συμμετείχαν στην εκπομπή.

Οι μαθητές μαζί με τους συνοδούς δασκάλους τους εκπροσώπησαν το Καρναβάλι του Δήμου Σαρωνικού, το οποίο φέτος θα πραγματοποιηθεί στη Σαρωνίδα. Μικροί και μεγάλοι ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου στις 11:00 στη Λεωφόρο Σαρωνίδας. Στην παρέλαση θα συμμετέχουν ομάδες από τα σχολεία του Δήμου, Σύλλογοι και Αθλητικά Σωματεία. Διασχίζοντας τη Λεωφόρος Σαρωνίδας η παρέλαση θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία Σαρωνίδας όπου θα γίνει η βράβευση της καλύτερης ομάδας και θα ακολουθήσουν παραδοσιακά δρώμενα, χορός και τραγούδι.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.