Ιδρύθηκε αθλητικό σωματείο με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ»

Αθλητικό Σωματείο Πολεμικών Τεχνών ιδρύθηκε στην Ανάβυσσο και αναγνωρίστηκε με την υπ’ αριθ. 15/2015 Διαταγή του Ειρηνοδικείου Λαυρίου. Η Διεύθυνση του συλλόγου είναι Βασιλέως Γεωργίου 12 στην Ανάβυσσο και τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 6948808228. 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Με την υπ’ αριθ. 16/2015 Διαταγή του Ειρηνοδικείου Λαυρίου διορθώνεται από την εκδοθείσα 15/2015 διαταγή αναγνώρισης σωματείου του Ειρηνοδικείου Λαυρίου το πατρώνυμο του πέμπτου των αιτούντων.

Αθήνα,28.09.2015

Η Πληρεξούσια Δικηγόρος

Γεωργακοπούλου Μαρία

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Με την υπ’ αριθ. 15/2015 Διαταγή του Ειρηνοδικείου Λαυρίου αναγνωρίσθηκε η ίδρυση του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ» που εδρεύει στο Δήμο Σαρωνικού Αττικής και εγκρίθηκε το από 24/07/2015 καταστατικό του, αποτελούμενο από είκοσι έξι (26) άρθρα και σκοπούς τους αναφερόμενους στο άρθρο δύο (02) αυτού, ήτοι 1. την ανάπτυξη, καλλιέργεια και εξάπλωση όλων των αθλημάτων, που αναφέρονται λεπτομερώς στο καταστατικό, στα οποία μπορούν να αθλούνται χωρίς διάκριση άτομα κάθε ηλικίας και φύλου με την επιστημονική και συστηματική, τόσο θεωρητική όσο και πρακτική, διδασκαλία τους σε συνδυασμό και με ευρύτερα σχετικά μορφωτικά και αθλητικά προγράμματα και 2. την συστηματική καλλιέργεια και ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητών και αθλητριών για τη συμμετοχή τους σε αθλητικούς αγώνες, όπου μέσα από την καλλιέργεια των αθλημάτων επιδιώκεται η δημιουργία ισχυρών χαρακτήρων ικανών να κατανοήσουν τα αθλητικά ολυμπιακά ιδεώδη, όπως αναλυτικά αναφέρεται στο καταστατικό του.

Αθήνα,17.09.2015

Η Πληρεξούσια Δικηγόρος

Γεωργακοπούλου Μαρία


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.