Καταγγελία για παράτυπες εκλογικές διαδικασίες στον Αθλητικό Όμιλο Λαγονησίου. Ακύρωσαν τις αρχαιρεσίες και τις επανέλαβαν

Έγγραφη καταγγελία κοινοποίησε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Κουρτζής στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και στον Δήμο Σαρωνικού, εντοπίζοντας παρατυπίες στην διαδικασία εκλογής του νέου Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Λαγονησίου.

Συγκεκριμένα ο κ. Κουρτζής αναφέρει ότι δεν εκλέχτηκε νομότυπα η Εφορευτική Επιτροπή  των αρχαιρεσιών της 24/5/2015, όπως προβλέπει το καταστατικό, αλλά διορίστηκε καθιστώντας έτσι άκυρο το Δ.Σ. που προέκυψε απ΄ αυτή τη διαδικασία.

Ο κ. Κουρτζής συνεχίζοντας την καταγγελία του αναφέρει ότι η διορισμένη Εφορευτική Επιτροπή, μετέφερε την κάλπη σε κλειστό χώρο και πραγματοποίησε τη διαλογή μυστικά και χωρίς την παρουσία αντιπρόσωπων των υποψήφιων, χαρακτηρίζοντάς τη διαδικασία «αδιαφανή» και «μεθοδευμένη». Τα γεγονότα αυτά, όπως υποστηρίζει ο κ. Κουρτζής σε έγγραφη ανακοίνωσή του, αποδέχεται και βεβαιώνει και ο πρόεδρος της γενικής συνέλευσης στον όποιο δεν δοθήκαν καν τα πρακτικά της, για  έλεγχο και υπογραφή και τα όποια στην πορεία χάθηκαν μυστηριωδώς.

Θορυβημένη η ηγετική ομάδα του Ομίλου, που διεξήγαγε τις αρχαιρεσίες από τις καταγγελίες του κ. Κουρτζή και προκειμένου να μην μπλέξει σε δικαστικές περιπέτειες, που θα μπορούσαν να είχαν και ποινικές προεκτάσεις, αναγκάστηκε να ακυρώσει (!!!) με πρωτοβουλία της τις αρχαιρεσίες και να καλέσει νέα Γενική Συνέλευση για την Τετάρτη 24/6/2015 στο κλειστό Γυμναστήριο Λαγονησίου στις 18:00 ώρα, οι οποίες και πραγματοποιήθηκαν.

Ο κ. Κουρτζής διαφώνησε με την εσπευσμένη πρόσκληση της Γενικής Συνέλευσης για την οποία διατυπώνει  υπόνοιες ότι θα μεθοδευτεί για να παράγει τα ίδια αποτελέσματα μια και οι υποψήφιοι είναι μόνο εννέα, όσα και τα μέλη του Δ.Σ.  και δεν υπάρχουν άλλες υποψηφιότητες, μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε.

Το έκπτωτο Δ.Σ. του Αθλητικού Σωματείου, έκδωσε ανακοίνωση που διακίνησε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με την οποία παραδέχεται τις παρατυπίες που το ανάγκασαν στην ακύρωση των αρχαιρεσιών και παράλληλα μέμφεται τον κ. Κουρτζή, γιατί αποκάλυψε τις παράτυπες και μεθοδευμένες ενέργειες !!!.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

2 Responses to “Καταγγελία για παράτυπες εκλογικές διαδικασίες στον Αθλητικό Όμιλο Λαγονησίου. Ακύρωσαν τις αρχαιρεσίες και τις επανέλαβαν”

  1. Ο/Η n3162 λέει:

    Ο κυριος Κουρτζης Παναγιωτης ηταν μελος του απερχομενου ΔΣ του Αθλητικου Ομιλου Λαγονησιου , μελος και των δυο προηγουμενων ΔΣ
    (δηλαδη συνεχομενα 6 χρονια στο ΔΣ του Ομιλου).
    Επισης ηταν παρων στην Γενικη Συνελευση και υποψηφιος για το νεο Δ.Σ. του Ομιλου.
    Εχει την αναλογη εμπειρια διαδικασιας Γενικης Συνελευσης και διαδιακσιας εκλογης νεου ΔΣ.
    Παρα την εμπειρια του ομως και την γνωση οτι δεν εγινε εκ’ παραδρομης εκλογη εφορευτικης επιτροπης , αφησε να γινουν κανονικα οι εκλογες.

    Ο δε προεδρος της Γενικης Συνελευσης και , υποψηφιος για το νεο ΔΣ
    ακομα και αγνοια να ειχε απο διαδικασια Γενικης Συνελευσης και εκλογης νεου ΔΣ , το καταστατικο του Ομιλου εξηγει αναλυτικα την διαδικασια Γενικης Συνελευσης και την διαδικασια εκλογης εφορευτικης επιτροπης και εκλογων νεου ΔΣ.
    Προτου αναλαβει ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ , αλλιως να μην αναλαμβανε προεδρος της Γενικης Συνελευσης.
    ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΜΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ(γιατι αραγε?)

    Μετα την ανακοινωση των αποτελεσματων ο κυριος Κουρτζης και ο Προεδρος της Γενικης Συνελευσης (αληθεια τόνομα του γιατι δεν αναφερεται στην καταγγελια?) δεν εκλεχθηκαν στους πρωτους 9 που καταλαμβανουν τις θεσεις του ΔΣ.(παραμενουν επιλαχοντες).

    ΜΗΠΩΣ οι κυριοι αυτοι ενοχληθηκαν με την μη εκλογη τους κα ιγι’αυτο προχωρησαν στην καταγγελια?
    ΑΝ ειχαν εκλεγει και οι δυο ή ενας απο τους δυο θα προχωρουσαν παλι στην καταγγελια?
    ΜΗΠΩΣ ο κυριος Κουρτζης μεσα απο αυτη την καταγγελια θελει να λυσει προσωπικες διαφορες-κοντρες με αλλο μελος του ΔΣ?

    Ο κυριος Κουρτζης επελεξε σε μια περιοδο που καθε Αθλητικος Ομιλος σχεδιαζει την καινουργια σεζον , να καθυστερησει την οργανωση του Αθλητικου Ομιλου Λαγονησιου για καθαρα ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ.

    ΕΤΣΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ?

    • Ο/Η ΑΚ47 λέει:

      Αγαπητέ/η n3162

      Από ότι γνωρίζω ο πρόεδρος της Γ.Σ. δήλωσε από την πρώτη στιγμή
      ότι λόγω της άγνοιας του επί του θέματος είναι εντελώς ακατάλληλος
      γιά την θέση του προέδρου, τώρα πώς το τότε “το ότι ανέλαβε πρόεδρος χωρίς να γνωρίζει χάρη μας κάνει” άλλαξε στα σχόλια που
      κάνεις εσύ σήμερα είναι άξιον απορίας.
      Οσο γιά τα πρακτικά γιατί όταν ζήτησε να τα υπογράψει του δηλώθηκε
      ότι χάθηκαν? ποιός δεν ήθελε να υπογραφούν και για ποιόν λόγο?
      Επίσης κατά την Γ.Σ. εκτός από τον κ. Κουρτζή παρών ήταν και όλο το Δ.Σ. Γιατί τα άλλα μέλη του Δ.Σ. άφησαν ΕΠΙΣΗΣ να γίνουν οι εκλογές?
      Τέλος το ύφος της επιστολής σου δείχνει ότι μάλλον εσύ ενοχλήθηκες περισσότερο από τους δύο Κυρίους…..γιατί άραγε?

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.