Θα επαναληφθούν οι περιπολίες της ομάδας ΔΙΑΣ στον Σαρωνικό, υπόσχεται η ΓΑΔΑ!!!

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 10/05/2017, στα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, με τον Ταξίαρχο Στεργιόπουλο Δημήτρη, Διευθυντή της Άμεσης Δράσης, με πρωτοβουλία του Προέδρου του Εξωραϊστικού Συλλόγου Βούρλων Αναβύσσου κ./ Νίκου Πάστρα, με θέμα την επανέναρξη του προγράμματος περιπολιών της ομάδας ΔΙΑΣ στον Σαρωνικό. 

Συμφωνήθηκε η επαναφορά, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού των περιπολιών της ομάδας ΔΙΑΣ στην περιοχή, και μάλιστα ενισχυμένη. Επιπλέον, ο Ταξίαρχος διαβεβαίωσε ότι, τον Σεπτέμβρη που θα υλοποιηθεί ο νέος σχεδιασμός των περιπολιών της ομάδας ΔΙΑΣ για τον χειμώνα, ο Δήμος Σαρωνικού και ιδιαίτερα η Ανάβυσσος, θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα. 

Στη συνάντηση ήταν επίσης παρόντες ο κ. Χρήστος Τσιγαρίδας Δ/ντης Αστυνομίας ΝΑ Αττικής, και οι κ.κ. Πρέκας Ιωάννης, Φραγκιαδουλάκης Δημήτρης και Παπαχρήστου Δημήτρης, ως εκπρόσωποι της Ένωσης Συλλόγων.

Δεν διευκρινίζεται από την ανακοίνωση του κ. Πάστρα, για ποιο λόγο διακόπηκαν οι περιπολίες, αφήνοντας την περιοχή στο έλεος των κακοποιών, ώστε να χρειάζεται τώρα να επαναληφθούν, υπό μορφή παραχώρησης προς τον Δήμο Σαρωνικού. Θα ήταν χρήσιμο επίσης να δοθεί κάποια απάντηση και να πληροφορηθούν οι πολίτες, ποιες είναι οι ενέργειες των επίσημων αρχών του τόπου (Αυτοδιοικητικών και Αστυνομικών). 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Θα επαναληφθούν οι περιπολίες της ομάδας ΔΙΑΣ στον Σαρωνικό, υπόσχεται η ΓΑΔΑ!!!”

  1. Ο/Η Φώντας Φαντίδης λέει:

    Γιατί βλέπω τον Πάστρα υποψήφιο δημοτικό συμβουλο του Τσιγαρίδα πυ σίγουρα θα κατέβη για δήμαρχος?

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.