Αίτημα για επαναφορά περιπολιών της ομάδας ΔΙΑΣ στην περιοχή του Δήμου Σαρωνικού!

Πρωτοβουλία για την υποβολή αιτήματος, επανάληψης των περιπολιών της ομάδας ΔΙΑΣ, πήραν Σύλλογοι της Αναβύσσου και της Παλαιάς Φώκαιας, εξουσιοδοτώντας τον Πρόεδρο του Συλλόγου  Βούρλων Αναβύσσου κ. Νίκο Πάστρα, να έρθει σε επαφή με την ηγεσία της ΕΛΑΣ, προκειμένου να διατυπωθεί το αίτημα. Η ανακοίνωση του κ. Πάστρα αναφέρει τα εξής:

Όπως είναι ευρέως γνωστό, τον τελευταίο καιρό η περιοχή μας μαστίζεται από περιστατικά παραβατικότητας. Αφού ήρθαμε σε επαφή και πήραμε την εξουσιοδότηση από σχεδόν όλους τους συλλόγους της περιοχής, Αναβύσσου και Φώκαιας, πήραμε την πρωτοβουλία να προχωρήσουμε και να ζητήσουμε συνάντηση με ανώτερο Αξιωματικό της ΕΛΑΣ, με αίτημα μας την επαναφορά των περιπολιών της ομάδας ΔΙΑΣ στον Δήμο Σαρωνικού και ιδιαιτέρως στο παραλιακό μέτωπο.

Το περίεργο είναι, γιατί διακόπηκαν οι περιπολίες της ομάδας ΔΙΑΣ; Υπάρχει σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ ότι θα διακοπούν οι περιπολίες; Είναι σε γνώση του Δήμου αυτή η εξέλιξη και τι ακριβώς έχει κάνει;  


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.