Η καλοκαιρινη γιορτή της Κοινωνικής Στήριξης για τα παιδιά της «Στέγης Λαγονησίου» στο ξενοδοχείο Καλυψώ

Κοινωνική Στήριξη1Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το πρόγραμμα «Γεύματα Αγάπης» πραγματοποιήθηκε στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου «Καλυψώ» στην Ανάβυσσο. Πλάι στο κύμα τα παιδιά της Στέγης οι συνοδοί τους, το επιστημονικό προσωπικό και η Διοίκηση πέρασαν όμορφες στιγμές.
Όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωνικής Στήριξης και οι εθελοντές της ήταν εκεί για να υποδεχτούν τα παιδιά και να τους ευχηθούν «Καλό Καλοκαίρι».
Κοινωνική Στήριξη10 Κοινωνική Στήριξη9 Κοινωνική Στήριξη8 Κοινωνική Στήριξη7 Κοινωνική Στήριξη6 Κοινωνική Στήριξη5 Κοινωνική Στήριξη4 Κοινωνική Στήριξη3 Κοινωνική Στήριξη2Η Κα Τσιακάλου ευχαρίστησε την οικογένεια Τενέ που συνεχίζει τον δρόμο της αλληλεγγύης και εθελοντισμού του αείμνηστου Σωτήρη Τενέ για τα παιδιά με Νοητική Στέρηση και άλλες αναπτυξιακές δυσκολίες, για την φιλοξενία της γιορτής μας.
Ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές για την συμμετοχή και την ανοικτή δράση ευαισθητοποίησης σε θέματα διαφορετικότητας.
Όλοι μαζί λοιπόν για την κοινωνική ένταξη των ΑΜΕΑ για μια καλύτερη κοινωνία.!!!!!
«Καλό Καλοκαίρι»


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.