Ημερίδα Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης με θέμα: «Σχολικός Εκφοβισμός – Ασφαλές Διαδίκτυο»

bulling-300x196Ο Δήμος Λαυρεωτικής και το ΝΠΔΔ “ΚΕΦΑΛΟΣ”,  σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Λαυρεωτικής,  πραγματοποιούν την Παρασκευή  5  Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κερατέας,  (οδός Σπύρου Μύριλα 2)

Ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης  με θέμα: «Σχολικός Εκφοβισμός – Ασφαλές Διαδίκτυο»

Βασικός ομιλητής της ημερίδας, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα, είναι ο κ. Γεώργιος Κορμάς (Επιστημονικός υπεύθυνος του Προγράμματος των ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ).

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Λαυρεωτικής είναι μια νέα δημοτική δομή, που σκοπό έχει την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας και ενημερώνει τους κατοίκους του Δήμου για τις προληπτικές εξετάσεις που προτείνονται για την έγκαιρη διάγνωση συγκεκριμένων  νοσημάτων.

Το ΚΕΠ Υγείας σας προτείνει να κάνετε συγκεκριμένες επισκέψεις και εξετάσεις στον θεράποντα ιατρό σας, ώστε να θωρακίσετε την υγεία σας.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.