Ερώτηση στη Βουλή για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς προς τον Προαστιακό

leoforeia-620x320Ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής, κ. Γεώργιος Βλάχος, με κατάθεση ερώτησης έφερε στη Βουλή το θέμα του ελλιπούς συγκοινωνιακού δικτύου στην περιοχή του Κιτσίου στο Δήμο Κρωπίας.

Στην ερώτηση του ο κ. Βλάχος επισημαίνει ότι, με την αλλαγή των δρομολογίων του ΟΑΣΑ, έχει δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα στην εξυπηρέτηση και μετακίνηση των κατοίκων του Κιτσίου του Δήμου Κρωπίας, από τα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς διακόπηκαν τα δρομολόγια της λεωφορειακής γραμμής 116, ενώ η υπάρχουσα λεωφορειακή Γραμμή 330 (Κορωπί – Αγ. Δημήτριος – Αγ. Μαρίνα – Κίτσι), αδυνατεί να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.

Κατόπιν τούτων ο κ. Βλάχος ζητά να ενημερωθεί από τον αρμόδιο Υπουργό, εάν θα προχωρήσει στην επαναφορά του δρομολογίου της συγκοινωνιακής γραμμής 116 και εάν μελετά την αλλαγή του δρομολογίου της λεωφορειακής γραμμής 120, η οποία εκτελεί τη διαδρομή (Μετρό – Προαστιακός – Κορωπί – Λεωφ. Κορωπίου – Βάρης – Γλυφάδα), ώστε να διέρχεται μέσα από το Κίτσι.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.