Επιστολή με τις θέσεις του Δήμου Σαρωνικού, σχετικά με το θέμα της συγχώνευσης των Αστυνομικών Τμημάτων Καλυβίων, Αναβύσσου και Σαρωνίδας

Επιστολή με τις θέσεις του Δήμου Σαρωνικού και του Δημάρχου κ. Σωφρόνη,  σχετικά με το θέμα της συγχώνευσης των Αστυνομικών Τμημάτων Καλυβίων και Αναβύσσου, μαζί με τα όμορα Τμήματα Ασφαλείας και τον Αστυνομικό Σταθμό Σαρωνίδας σε ενιαίο Αστυνομικό Τμήμα Σαρωνικού, επαναδιαβιβάστηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. Διαβάστε εδώ όλη την επιστολή:

Η επιστολή εκφράζει τις θέσεις του Δημοτικού Συμβουλίου όπως αυτές εκφράστηκαν και στο σχετικό ψήφισμα της 9ης συνεδρίασης της 13-5-2015 έχοντας ως κύριο μέλημα την ασφάλεια των κατοίκων και των περιουσιών τους, καθώς επίσης τη διασφάλιση της έννομης τάξης.

Σ.Σ. Οι καθημερινές σχεδόν διαρρήξεις κατοικιών σε όλες τις παραθεριστικές περιοχές του Σαρωνικού, δεν συνάδουν με την άποψη του Δήμου, ότι η διατήρηση σε λειτουργία των τριών Α.Τ. βοηθάει στην αντιμετώπιση του προβλήματος ανασφάλειας των κατοίκων. Ίσως με την συγχώνευση εξοικονομηθούν πόροι, και προσωπικό, για την αμεσότερη παρέμβαση των αυτοκινούμενων δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. και την αύξηση των περιπολιών, στις προαναφερθείσες περιοχές. Λέμε ίσως.   


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.