Επικίνδυνα υλικά αμιάντου πεταμένα στους δρόμους του Καταφυγιού της Παλαιάς Φώκαιας

Αυτή την εικόνα αντιμετώπισαν οι περίοικοι δίπλα στο Γηροκομείο Κωνσταντινουπολιτών στο Καταφύγι.
Κάποιος άθλιος, ανεύθυνος συμπολίτης μας, που προφανώς αντικατέστησε την σκεπή του λαθραίου οικοδομήματός του, πέταξε τα καρκινογόνα φύλλα αμιάντου, στην χωματερή που έχει δημιουργηθεί στην διασταύρωση των οδών Νίκης και Αιγαίου, αδιαφορώντας και για τους γείτονές του αλλά και για τους φιλοξενούμενους ηλικιωμένους στο Γηροκομείο. Ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού ζήτησε από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Απόστολο Αποστόλου να στείλει συνεργείο να τα μαζέψουν, ελπίζοντας ότι θα ανταποκριθεί άμεσα.
Καλούμε όποιον οικιστή έχει αντιληφθεί ποιος πέταξε τα επικίνδυνα υλικά, να μας ενημερώσει για να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες κολασμού αυτής της ανεύθυνης πράξης.
Τα επικίνδυνα υλικά πετάχθηκαν δίπλα στην πινακίδα που προειδοποιεί ότι θα επιβληθούν πρόστιμα σε όσους πετούν αντικείμενα. Μπορεί να μας ενημερώσει ο Δήμος, αν από την εποχή του κ. Τσαλικίδη (2006) που τοποθετήθηκαν αυτές οι πινακίδες, έχει επιβληθεί έστω και ΕΝΑ (1) πρόστιμο σ΄ αυτούς που ρυπαίνουν; Είμαστε βέβαιοι ότι δεν έχει επιβληθεί πρόστιμο ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.