Ενημέρωση Eurolearning ΚΔΒΜ 2

Το Eurolearning ΚΔΒΜ2, το οποίο λειτουργεί στο Δήμο Σαρωνικού, σε συνεργασία με τον Φορέα Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού Universal Certification Solutions – UNICERT στις 24/07/2017 διοργάνωσε τις εξετάσεις Πιστοποίησης των ωφελούμενων του προγράμματος « Κατάρτιση και Πιστοποίηση ανέργων 29-64 ετών σε κλάδους αιχμής » οι οποίοι ολοκλήρωσαν την θεωρητική τους κατάρτιση.

Οι Ωφελούμενοι εξετάστηκαν στην πιστοποίηση Εμπορίου « Προώθηση Λιανικού Εμπορίου Merchandiser » και Τουρισμού « Υπάλληλος Υποδοχής εξυπηρέτησης πελατών Ξενοδοχείου» σύμφωνα με το πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης που παρακολούθησαν.

Το ποσοστό επιτυχίας στις εξετάσεις έφτασε το 98% και οι ωφελούμενοι θα λάβουν σύντομα το Πιστοποιητικό τους το οποίο είναι Διαπιστευμένο από το Ε.ΣΥ.Δ. σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024:2012, γεγονός το οποίο αποδεικνύει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια, ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών-μελών της E.A. (European cooperation for Accreditation).

Οι καταρτιζόμενοι του προγράμματος θα ξεκινήσουν άμεσα την 5μηνη πρακτική τους άσκηση σε επιχειρήσεις του Δήμου Σαρωνικού και της ευρύτερης περιοχής, αντίστοιχης δραστηριότητας με την θεωρητική τους κατάρτιση και την Πιστοποίηση τους, προκειμένου σταδιακά να ενταχθούν στην διαδικασία για την προώθηση και απορρόφηση τους από την αγορά εργασίας σε επιχειρήσεις της Περιφέρειας Αττική


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.