Κυριακάτικη Πεζοδρόμηση της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου, με την μουσική εκδήλωση «Ονείρου Ελλάς»!

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν στην Κυριακάτικη Πεζοδρόμηση της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου, στις 30 Ιουλίου 2017 και ώρα 9:00 το βράδυ, για να μας ξεναγήσει ο Κώστας Φέρρης στα μονοπάτια του ρεμπέτικου, με το «Καφέ Αμάν» του, σε μια σύμπραξη με το Θέατρο «ΠΕΡΙΑΚΤΟΙ».«Θελήσαμε σ’ αυτή την παράσταση, ν’ αποδώσουμε στο ρεμπέτικο και το παραδοσιακό τραγούδι, το μέγεθος και το εύρος που τους αξίζει. Φτάνει πια με τα “ξεπετάγματα” της σαχλαμάρας και του χαβαλέ…» σημειώνει ο Σκηνοθέτης της παράστασης, Κώστας Φέρρης, για την μουσική εκδήλωση «Ονείρου Ελλάς».

Τραγουδούν: Θεοδοσία Στίγκα, Γιώργος Κουτουλάκης.

Μουσικοί: Θοδωρής Λίζος, Σπύρος Κονσολάκης, Αντώνης Τζίκας, Γιώργος Γκίκας.

Και ο Κώστας Φέρρης.

Κείμενα, θα διαβάσουν ηθοποιοί του Θεάτρου «ΠΕΡΙΑΚΤΟΙ».

Το Καφέ Αμάν του Φέρρη, δημιουργήθηκε το 2001 και εμφανίστηκε επανειλημμένα από τότε, σε νυχτερινά κέντρα και σε δεκάδες συναυλίες, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.