Ελληνικοί χοροί, από τον Λαογραφικό Πολιτιστικό Όμιλο Μαρκοπούλου & Πόρτο Ράφτη «ΔΗΛΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ», στο Πόρτο Ράφτη!

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) και ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Όμιλος Μαρκοπούλου & Πόρτο Ράφτη «ΔΗΛΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ», σας προσκαλούν στην Γιορτή Λήξης Μαθημάτων των Χορευτικών Τμημάτων του Ομίλου, με θέμα: «Αντ’ άμαν Παλικάρι», με ελληνικούς Παραδοσιακούς και Λαϊκούς Χορούς, το Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017 και ώρα 9:00 το βράδυ, στο Λιμάνι του Πόρτο Ράφτη. Την επιμέλεια της παράστασης έχει η Ευαγγελία Ιερωνυμάκη. Μουσικοί: Παναγιώτης Σδούκος (τραγούδι), Νίκος Καραολάνης (βιολί – τραγούδι), Ανδρέας Χατζηαντρέας (κλαρίνο – γκάιντα), Λευτέρης Φραγκιουδάκης (λαούτο), Παναγιώτης Παπαγεωργίου (κρουστά).

Στη γιορτή συμμετέχει φιλικά, ο Χορευτικός Όμιλος «ΗΛΙΑΔΑ» Ηλιούπολης, με χοροδιδάσκαλο τον κο Παναγιώτη Γκούβα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Μαρκοπούλου, της Κ.Δ.Ε.Μ., την ευγενική χορηγία του κου Αθανάσιου Μαρτίνου και την προσφορά της επιχείρησης «ΓΕΓΟΣ» Supermarket.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Απευθύνουμε κάλεσμα προσφοράς τροφίμων μακράς διαρκείας, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.