Έναρξη βασικού Αντιπλημμυρικού Έργου, επί της Λεωφόρου Πόρτο Ράφτη

Αντιπλυμμηρικό Λεωφόρου Πόρτο Ράφτη

Με μπλε διακεκομμένη γραμμή σημειώνεται το μήκος του έργου επί της Λεωφόρου Πόρτο Ράφτη. Σημείο έναρξης το κατάστημα GOODY’S και τέλους η συμβολή με την Λεωφόρου Γ. Γρέκου

Ο Δήμος Μαρκοπούλου ανακοινώσει, ότι κατόπιν εντατικής προσπάθειας, ενάμιση και πλέον έτους, εκ μέρους του και παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία, εκταμιεύτηκε από την Περιφέρεια Αττικής, το κονδύλι ύψους περίπου 140.000 Ευρώ και δημοπρατήθηκε ήδη, με αναδειχθέντα Εργολάβο τον κο Σωτήρη Γκιόκα, το έργο, για την αντιπλημμυρική προστασία, της Λεωφόρου Πόρτο Ράφτη.

Το αντιπλημμυρικό έργο, αφού πάρθηκαν όλες οι απαραίτητες άδειες και εγκρίσεις μελετών, ξεκινά την Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016 και αναμένεται να ολοκληρωθεί, στα μέσα Φεβρουαρίου 2016.

Η υλοποίηση του αντιπλημμυρικού έργου, θα λύσει το μακροχρόνιο πρόβλημα συγκέντρωσης υδάτων επί της Λεωφόρου Πόρτο Ράφτη, παροχετεύοντας ομαλά τα νερά της βροχής.

Σε συνδυασμό δε, με τις ήδη, πρόσφατα ολοκληρωμένες, σημειακές παρεμβάσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαρκοπούλου επί της Λεωφόρου Πόρτο Ράφτη, στο ύψος του «Γαλυφιανάκη» και σε παράπλευρες οδούς, όπως η οδός Κανάρη, θεωρούμε ότι θα υπάρξει λύση, στο εν λόγω ζήτημα των πλημμυρικών φαινομένων στην  κεντρική αυτή Λεωφόρο, καθώς η ασφάλεια των πολιτών, είναι άμεση προτεραιότητά μας.

Αναγκαστικά θα υπάρξουν, οι απαραίτητες λόγω έργων, κυκλοφοριακές παρεμβάσεις σε μεγάλο μήκος επί της Λεωφόρου Πόρτο Ράφτη, γι’ αυτό και παρακαλούμε θερμά τους οδηγούς οχημάτων και τους πεζούς, για την προσοχή τους.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.