Ελεύθερες παραλίες;

Λογότυπο Βούρλων

Προς: ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ Κύριο ΔΗΜΑΡΧΟ

Θέμα: Ελεύθερες παραλίες.

Στις  04/05/2014  οι δημότες,   οι Δημοτικές παρατάξεις και η τότε διοίκηση του Δήμου,  παραμονές των Δημοτικών εκλογών, συγκεντρωθήκαμε στην παραλία της Αναβύσσου ( δίπλα στο πέτρινο), για να δηλώσουμε  την αντίθεσή μας,  αλλά και την αγανάκτησή μας, για την πρόθεση της κυβέρνησης να κλείσει την παραλία στους πολίτες,  παίρνοντας   η ίδια την εκμετάλλευσή της. Όλοι με τη σειρά σας δηλώνατε σε  όλους τους τόνους, ότι δεν θα επιτρέπατε σε κανέναν να κλείσει την παραλία.

«ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» λέγατε.

Παρά ταύτα παρατηρούμε ότι φέτος υπάρχει έξαρση της κατάληψης της παραλίας μας. Οι διαχειριστές των καντινών επεκτάθηκαν πολύ περισσότερο από την αρχική τους θέση, σύμφωνα με τη σύμβασή τους, με αποτέλεσμα  να ελαχιστοποιηθεί ο χώρος της ελεύθερης παραλίας. Παρακαλούμε να ελέγξετε άμεσα την κατάσταση, επαναφέροντάς  τους στη θέση που όφειλαν να είναι σύμφωνα με την σύμβασή τους.

Η σημερινή κατάσταση κάθε άλλο θυμίζει παρά ελεύθερες παράλιες.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΣ  ΠΑΣΤΡΑΣ


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.