Εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Μητρόπουλος;

ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ!!!!

Μετά το αίτημα του Εισαγγελέα για άρση της βουλευτικής ασυλίας (δείτε εδώ), νέο κτύπημα για τον κ.Αλέξη Μητρόπουλο, αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή της Περιφέρειας Αττικής.  Όπως αναφέρει το Newsbomb.gr, oριστική είναι απόφαση του Αλ. Τσίπρα, να αφήσει εκτός των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ τον Αλ. Μητρόπουλο.  Αφορμή, εκτός της δίωξης που έχει ασκηθεί εναντίον από την Εισαγγελία, είναι και το “παρών” που ψήφισε στο 3ο μνημόνιο. 

Η απόφαση οριστικοποιήθηκε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, μετά το αίτημα άρσης της ασυλίας του Αλ. Μητρόπουλου απ’ τον οικονομικό εισαγγελέα, λόγω της γνωστής υπόθεσης φοροδιαφυγής που ταλανίζει τον γνωστό εργατολόγο εδώ και πολλά χρόνια και παρά την ανακοίνωση που εξέδωσε, με την οποία επαναλαμβάνει ότι είναι αθώος και ότι η υπόθεση έχει παραγραφεί.

Αυτή τη στιγμή ο πρωθυπουργός το τελευταίο που θα ήθελε να αντιμετωπίσει είναι μια επίθεση απ’ την αντιπολίτευση για θέματα διαφάνειας, όπου εκεί διατηρεί αναμφισβήτητο ηθικό πλεονέκτημα.

Ωστόσο θα πρέπει να επισημάνουμε, ότι το αίτημα άρσης της ασυλίας του αντιπροέδρου της Βουλής ήταν απλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Του καταλογίζουν συγκεκριμένα ότι έβγαινε συνεχώς σε όλα τα συστημικά ΜΜΕ (στο MEGA σχεδόν κάθε μέρα!) και μιλούσε για ένα μνημόνιο χειρότερο απ’ τα προηγούμενα, ενώ τάσσονταν υπέρ μιας κυβέρνησης όλων των φιλοευρωπαϊκών κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι), παρά την κατηγορηματική απόρριψή της απ’ τον πρωθυπουργό!

Έγκυρες πληροφορίες του newsbomb.gr αναφέρουν, ότι στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής θα τον αντικαταστήσει ο υπουργός Χρ. Σπίρτζης, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενόψει αποκλεισμού του απ’ τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλ. Μητρόπουλος έχει προσεγγίσει Το Ποτάμι και αναζητά εκεί νέα κομματική στέγη, καθώς και υποψηφιότητα!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Μητρόπουλος;”

  1. Ο/Η Φωκιανός λέει:

    Ο οικονομικός εισαγγελέας ζητεί άρση της ασυλίας του Αλέξη Μητρόπουλου, για την υπόθεση εκείνης της αμοιβής του ενός εκατομμυρίου δολαρίων για την οποία δεν έκοψε απόδειξη. Ετσι εξηγείται γιατί ήταν τόσο έντονα αντίθετος με την ιδέα της προκήρυξης εκλογών…

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.