Την άρση ασυλίας του Αλέξη Μητρόπουλου ζητά ο εισαγγελέας

Εγγραφο στον Αρειο Πάγο για άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ της Περιφέρειας Αττικής κ. Αλέξη Μητρόπουλου έστειλε ο εισαγγελέας Διαφθοράς κ. Ιωάννης Δραγάτσης.

Το αίτημα αφορά στην υπόθεση είσπραξης και μη έκδοση απόδειξης για συναλλαγή ύψους 1.000.000 δολαρίων από τον εργατολόγο.

Η υπό διερεύνηση υπόθεση, έχει ιστορία δεκατεσσάρων χρόνων και έγινε γνωστή από δύο συνεργάτες του Αλέξη Μητρόπουλου οι οποίοι προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη διότι ο συνεργάτης τους δεν τους απέδωσε το μέρος της αμοιβής που τους αναλογούσε.

Απάντηση Αλέξη Μητρόπουλου

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής απάντησε με δελτίο Τύπου ζητώντας από τους αρμόδιους υπουργούς κκ. Ν. Παρασκευόπουλο και Π. Νικολούδη να «προστατεύσουν την τιμή και την υπόληψή μου από Υπηρεσίες και θεσμούς που εποπτεύουν» καθώς υποστηρίζει ότι η υπόθεσή του είναι παραγεγραμμένη, ενώ με απόφαση του Διοικητικού Εφετείου το πρόστιμο που του επεβλήθη είναι και παράνομο.

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.