Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για την Όπερα από την Ε.Λ.Σ. στον Δήμο Σαρωνικού

Δημοτική Βιβλιοθήκη ΚαλυβίωνΟ Δήμος Σαρωνικού είναι ένας από τους 14 Δήμους της Αττικής που συμμετέχουν για μια ακόμα χρονιά στο καλλιτεχνικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος».

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Σαρωνικού στα Καλύβια είναι μια από τις  87 Δημοτικές και Δημόσιες Βιβλιοθήκες που συμμετέχουν στη δράση. Την Τρίτη 12 Απριλίου 2016 στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Βιβλιοθήκης στα Καλύβια εκπαιδευτικό σεμινάριο γνωριμίας με την όπερα για εφήβους. Με τίτλο  «Επόμενη στάση: Όπερα!» μια ομάδα εκπαιδευτών και καλλιτεχνών της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ) θα πραγματοποιήσει ένα δίωρο βιωματικό εργαστήριο με στόχο την γνωριμία των εφήβων με το λυρικό θέατρο και την εξοικείωσή τους με την τέχνη του λυρικού τραγουδιού. Οι εκπαιδευτές της ΕΛΣ, σε συνεργασία με έναν διακεκριμένο πιανίστα κι έναν επαγγελματία μονωδό, παρασύρουν τους νέους σε μία γιορτή σύμπραξης των τεχνών. Χρησιμοποιώντας στοιχεία λυρικής ερμηνείας, αλλά και δραματοποίησης, ενεργοποιούν κι ευαισθητοποιούν τους νέους, ανανεώνοντας την οπτική τους απέναντι στην όπερα μέσα από μία μαγευτική εμπειρία διάρκειας 2 ωρών.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσεων μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη στο τηλ. : 2299048509.

Διεύθυνση: Αθηνών και Ρήγα Φεραίου, Καλύβια (Δημαρχείο)

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα 12:00 – 20:00 Τρίτη- Παρασκευή 09:00 – 17:00

Site: www.kalivialibrary.gr


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.