Εκδηλώσεις ποικίλου ενδιαφέροντος την Κυριακή 29 Μαΐου στον Δήμο Σαρωνικού

koinousisΜια διαφορετική Κυριακή για τον Δήμο Σαρωνικού θα είναι η προσεχής Κυριακή 29 Μαΐου 2016. Πλούσιες εκδηλώσεις ποικίλου ενδιαφέροντος, αποχαιρετούν τον μήνα Μάιο και αποτελούν προάγγελο του πολιτιστικού καλοκαιριού που ετοιμάζει ο Δήμος Σαρωνικού.prasines_politistikes

Ξεκινώντας από το πρωί στις 11:00 δίνουμε ραντεβού στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο στον οικισμό του Ολύμπου Καλυβίων, για να λάβουμε μέρος σε μια ξενάγηση σε ένα ιδιαίτερο και όχι τόσο γνωστό μνημείο του τόπου μας. Στο πλαίσιο του προγράμματος “Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές”, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής θα πραγματοποιήσει δράση – ξενάγηση στην Παλαιοχριστιανική Βασιλική του Λαυρεωτικού Ολύμπου. H δράση περιλαμβάνει παρουσίαση του μνημείου με προβολή εποπτικού υλικού στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο του Ολύμπου από την αρχαιολόγο κ. Δήμητρα Πέτρου. Θα ακολουθήσει περιήγηση και ξενάγηση στον χώρο της Βασιλικής. Μία σπάνια και ιδιαίτερη ξενάγηση που δεν έχουμε την ευκαιρία να έχουμε συχνά.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 19:00, το 5ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής του Αθλητικού Ομίλου Λαγονησίου είναι και φέτος γεγονός. Ο Δήμος Σαρωνικού και το Ν.Π.Δ.Δ. ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ σε συνεργασία με τον Α.Ο.Λ σας προσκαλούν να απολαύσετε ένα μοναδικό θέαμα, από τους αθλητές του Δήμου Σαρωνικού αλλά και των συλλόγων όλων των Δήμων που συμμετέχουν στο Φεστιβάλ. Την παρουσίαση της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο αγαπημένος τραγουδιστής – παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, ο οποίος θα δώσει τον δικό του ιδιαίτερο τόνο.

Και τι καλύτερο για να ολοκληρωθεί η Κυριακή από μια υπέροχη συναυλία, την οποία μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι, στο Αμφιθέατρο του Δήμου Σαρωνικού. Ο Γιώργος Κοινούσης, ο αγαπημένος μικρών και μεγάλων για περισσότερες από δυο δεκαετίες, θα παρουσιάσει εικόνες και τραγούδια της ζωή του σε ένα μελωδικό και νοσταλγικό ταξίδι, την Κυριακή 29 Μαΐου 2016, στις 20:00 στο Αμφιθέατρο του Δήμου Σαρωνικού στα Καλύβια, με ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ.

Για τον καταξιωμένο συνθέτη και τραγουδιστή, αλλά και μόνιμο κάτοικο Δήμου Σαρωνικού, εδώ και 40 χρόνια, θα μιλήσουν ο Γιώργος Ρούσκας, η Φωτεινή Βαμβακούση και η Δήμητρα Κόλλια, ενώ τραγούδια της δεκαετίας του ’50 θα ερμηνεύσουν η Aθηνά Δόμβρου, Ελένη Ροδά και ο Γιάννης Πετρόπουλος.

Μια υπέροχη Κυριακή για όλους στον Δήμο Σαρωνικού.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.